ПРОФІ Fest


м. Одеса, вул. О. Невського, 39; тел. 374-247, 359-700, 327-400 ;
e-mall: nlicey@ ukr.net

 

ЛИСТ – ЗАПРОШЕННЯ

 

Запрошуємо Вас прийняти участь у заході ПРОФІ Fest, який відбудеться 21 червня 2016 року о 13:00 в Одеському професійному ліцеї технологій та дизайну Державного закладу «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського» за адресою м. Одеса, вул. О. Невського, 39.

Пошук фахівців роботодавцями може здійснюватись різними методиками, але безпосередній контакт з пошукачами – це головний успіх, де кожен може висловити свою думку щодо подальшого партнерства.

ПРОФІ Fest для роботодавців - значимий захід, який надасть можливість роботодавцям ознайомитись з професійними знаннями та навичками випускників ліцею і безпосередньо поспілкуватись з ними.

ПРОФІ Fest для випускників ліцею - стартовий майданчик для подальшої професійної кар’єри.

Запрошуємо до співпраці партнерів, які хочуть знайти висококваліфікованих конкурентоспроможних на ринку праці робітників до безпосереднього спілкування.

Під час ПРОФІ Fest увазі роботодавців будуть представлені творчі пробні роботи випускників ліцею за професіями:

- «кравець», «кравець; вишивальник»: презентація нової колекції одягу та стилю;

- «перукар (перукар-модельєр); манікюрник»: створення образу;

-«оператор комп’ютерного набору; фотограф (фотороботи)»: фотовиставка «Дача».

В рамках проведення ПРОФІ Fest буде підведений підсумок стартапу з перукарського мистецтва та нігтьового дизайну - соціальний благодійний проект від «Intercoiffure Україна»: будуть представлені сучасні креативні зачіски, виконані обдарованими учнями ліцею соціально незахищених категорій під керівництвом членів «Intercoiffure Україна».

Роботодавці під час заходу зможуть надати інформацію щодо умов роботи на їх підприємстві, практичної підготовки, стажування, підвищення кваліфікації та можливість ознайомлення учнів-випускників ліцею з вимогами до фахівців кожної окремої професії щодо їх особистісних якостей.

ПРОФІ Fest – це унікальна можливість побудувати нове професійне партнерство.

 

З надією на подальшу співпрацю

Директор ліцею Н. П. Шапошнікова

 

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/