ПОЛОЖЕННЯ про проведення Другого Всеукраїнського фестивалю авторської пісні та поезії "ОКСАМИТОВИЙ СЕЗОН"

 

Літературно-музична вітальня

Державного закладу «Південноукраїнський національний педагогічний університет ім. К.Д.Ушинського»

 
 

ПОЛОЖЕННЯ

про проведення Другого Всеукраїнського фестивалю

авторської пісні та поезії

"ОКСАМИТОВИЙ СЕЗОН" (Одеса, 8 - 10 вересень 2017 року),

присвяченому 200-річчю Університету Ушинського

Дорогі друзі, наш фестиваль проходить вдруге. В цьому році він присвячений 200-річчю Університету Ушинського.

Мета фестивалю зібрати людей, які реалізують свій творчий потенціал в жанрах авторської пісні та поезії. Серед них можуть бути і визнані майстри і новачки. Організатор фестивалю, Літературно-музична вітальня Державного закладу Південноукраїнський національний педагогічний університет ім. К.Д.Ушинського (далі Університет Ушиського), сподівається, що тепла одеська осінь, шум чорноморського прибою, а головне, професійне і людське спілкування надовго запам'ятаються всім учасникам фестивалю.

Терміни проведення фестивалю - 8 - 10 вересня 2017 року. За рішенням оргкомітету фестиваль не передбачає проведення конкурсів. Головна його форма - вільний обмін творчим досвідом учасників. Їх вік - не обмежується.

Фестиваль проходить на двох майданчиках - Актовий зал Університету Ушиського (вул. Старопортофранківська, 26) і Спортивно - оздоровчий табір «Буревісник» (вулиця Дача Ковалевського, 125).

Іногордні учасники фестивалю розміщуються в таборі «Буревісник». Оргкомітет організовує їх зустріч і приїзд до табору.

Проїзд до місць проведення фестивалю:

Залізничний вокзал - головний корпус Університету Ушиського (вул. Старопортофранківська, 26): маршрутка № 127 до зупинки «Градоначальницька», трамвай № 28 (зупинка та ж сама).

Залізничний вокзал - табір «Буревісник»: маршрутка № 127 до кінцевої зупинки (дача Ковалевського).

Автовокзал - головний корпус Університету Ушиського (вул. Старопортофранківська, 26): маршрутка № 168 до зупинки «Градоначальницька».

Автовокзал - табір «Буревісник»: маршрутка № 191 до кінцевої зупинки (дача Ковалевського)

Центр міста, р-н Черьомушки, р-н Таїрова - табір «Буревісник»: маршрутки № 175, 185, 197 до кінцевої зупинки (дача Ковалевського)

У таборі буде організовано харчування в режимі «кава-бутерброди».

Кількість місць для учасників фестивалю в таборі «Буревісник» обмежена. Один день проживання на території табору в будиночках коштує 120 гривень з людини. Проживання у власних наметах - є безкоштовним, але територія, що для цього виділяється, також обмежена.

Обмеженою є і кількість місць для автотранспорту на територіїї табору, але його можна залишити поруч - в 50 метрах від воріт.

Заявки для участі в фестивалі слід надсилати на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

У заявці має бути зазначено прізвище, ім'я та по батькові учасника, коротка творча біографія, місце постійного проживання, контактний телефон, вид транспорту і час приїзду до Одеси.

Термін подачі електронних заявок - до 5 вересня 2017 року.

Програма фестивалю розрахована на два дні (8 і 9 вересня), але за бажанням учасника, він може залишатися в таборі «Буревісник» до 14.00 10 вересня.

Реєстрація учасників фестивалю проводитиметься в перший день (8 вересня) за адресою Актовий зал Університету Ушиського (вул. Старопортофранківська, 26), починаючи з 14.00. Початок фестивальних заходів – того ж дня о 15.00.

В рамках фестивалю будуть працювати майстер-класи. Запис бажаючих брати в них участь буде проводитися при реєстрації.

Відповідальність за проведення фестивалю покладається на Оргкомітет.

Інформаційне джерело: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Контактний телефон: 0675866313 (з 18 до 21).

Це положення розміщено на офіційному сайті Університету Ушиського 28.8. 2017.

Завантажити повний текст положення 

 

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/