Анонси

Новини

УНІВЕРИСТЕТ УШИНСЬКОГО ПІДТРИМУЄ МІЖНАРОДНИЙ ПРОЕКТ ЩОДО СПРИЯННЯ АКАДЕМІЧНІЙ ДОБРОЧЕСНОСТІ

 

17 травня 2016 р. Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського відвідала делегація Посольства США в Україні у складі: радника з питань преси, освіти і культури Конрада Тернера, представника відділу преси, освіти та культури Віри Тернавської, а також асистента проекту Американської Ради з міжнародної освіти (ACTR/ACCELS) Яни Чапайло.

У ході робочої зустрічі іноземних гостей з ректором, академіком Олексієм Яковичем Чебикіним були обговорені питання: участі викладачів і студентів у «Проекті сприяння академічній доброчесності в Україні», розвитку науково-технічного співробітництва університету з ВНЗ-партнерами із Сполучених Штатів Америки; проведення спільних науково-комунікативних заходів, перспектив розширення роботи університетського Американського науково-інформаційного та культурного центру США; розробки наукових проектів тощо.

 

Іноземні гості виступили перед студентським активом та викладачами Університету Ушинського стосовно реалізації чотирирічного «Проекту сприяння академічній доброчесності в Україні», який орієнтуватиме і навчатиме учасників освітнього процесу практичної цінності й важливості академічної доброчесності, залучатиме ключові операційні новації для підтримки стійких змін в освіті України на національному рівні.

ВІТАЄМО!!! НАМ 200 РОКІВ!

  • Віртуальний тур
  • Віртуальний тур
  • Віртуальний тур
  • Віртуальний тур

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/