Анонси

Новини

Ректор Університету Ушинського академік О. Я. Чебикін увійшов до сотні найвпливовіших одеситів

Нещодавно були підведені підсумки щорічного Рейтингу «100 впливових одеситів», проведення якого було ініційовано Благодійним фондом «Журналісти за демократію» та Інформаційним агентством «Одеса-медіа».

Рейтингове голосування стартувало 25 травня 2016 року. За місце у завітній сотні боролися 344 кандидати із різних сфер: політики, бізнесу, освіти, медицини, культури тощо. Експертне оцінювання, в межах якого спеціалісти шляхом анкетування визначали впливовість учасників рейтингу, проходило паралельно з онлайн-голосуванням. Підсумковий результат рейтингу ураховував як оцінки експертів, так і онлайн-голосування.

Отже, за результатами експертної оцінки та голосування до сотні «впливових одеситів» увійшов ректор Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського, академік Національної академії педагогічних наук України, член Президії НАПН України, доктор психологічних наук, професор, Заслужений діяч науки і техніки України, голова Асоціації університетів України Олексій Якович Чебикін.

Колектив Університету Ушинського щиро вітає Олексія Яковича з визнанням одеситами результатів його наукової, педагогічної, творчої та громадської діяльності та бажає подальших успіхів у розвитку науки та освіти міста Одеси.

 

За матеріалами сайту:

http://rating.odessamedia.net/100-vliyatelnih-odessitov/#

ВІТАЄМО!!! НАМ 200 РОКІВ!

  • Віртуальний тур
  • Віртуальний тур
  • Віртуальний тур
  • Віртуальний тур

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/