Анонси

Новини

×

Попередження

JFolder::files: шлях не є текою. Шлях: /var/www/host-stat70316/data/www/pdpu.edu.ua/images/11_2016/olaf/

×

Повідомлення

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images//11_2016/olaf/

ВІЗИТ ПСИХОЛОГА ІЗ НОРВЕГІЇ ОЛАФА САКСАГАРДА

Упродовж двох днів  (7 та 8 листопада) наш університет відвідував відомий психолог і психоаналітик із Норвегії пан Олаф Саксагард, який раніше працював консультантом у галузі організаційної культури в середовищі громадських організацій та великого бузнесу. В перший день його візиту відбулася зустріч з ректором нашого вишу, академіком О.Я.Чебикіним. Після цього, поважний гість виступив перед студентами спеціальностей «Політологія» та «Право» в Центрі соціально-політичних досліджень «Політикус». Тема його виступу – «Попередження корупції: правові та організаційні аспекти» – викликала жваву дискусію серед слухачів. Олаф Саксагард вважає, що боротися з корупцією можна не лише за допомогою законів, але й на рівні етичних норм та культурних цінностей. Він поділився своїм досвідом попередження проявів корупції в Норвегії, і баченням, як з нею боротися в Україні.

Наступного дня пан Олаф Саксагард провів майстер-клас для студентів-психологів за темою:  «Попередження корупції: психологічні та організаційно-культурні аспекти». Також, він  зустрічався з викладачами та аспірантами соціально-гуманітарного факультету щодо проблем боротьби та попередження корупції у вищій школі.

{gallery}/11_2016/olaf/{/gallery}

ВІТАЄМО!!! НАМ 200 РОКІВ!

  • Віртуальний тур
  • Віртуальний тур
  • Віртуальний тур
  • Віртуальний тур

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/