Фахівці університету досліджували рівень тренованості провідних спортсменів України

 Розпочався олімпійський сезон. Напередодні відповідальних стартів членів національної команди України з боксу Федерація боксу України запросила фахівців Південноукраїнського національного педагогічного універистету імені К. Д. Ушинського взяти участь у підготовці українських спортсменів та моніторингу їхнього функціонального стану організму і рівня тренованості  під час навчально-тренувальних зборів у м. Коломия Івано-Франківської області.

ослідження сенсомоторної функції майстра спорту міжнародного класу Віктора Вихриста проводить старший лаборант кафедри ТіМФВ, ЛФК та СМ Глущенко Марина Миколаївна.

Дослідження сенсомоторної функції майстра спорту міжнародного класу Віктора Вихриста проводить фахівець кафедри теорії та методики фізичного виховання, лікувальної фізкультури та спортивної медицини Глущенко Марина Миколаївна.

 

      Для виконання поставлених завдань було сформовано комплексну наукову групу, до складу якої  увійшли співробітники кафедри теорії і методики фізичного виховання, лікувальної фізкультури та спортивної медицини (ТіМФВ, ЛФК та СМ) факультету фізичного виховання університету – завідувач, доктор медичних наук, професор Олександр Петрович Романчук, викладач Вікторія Віталіївна Подгорна та старший лаборант Марина Миколаївна Глущенко.

ослідження функціонального стану кардіореспіраторної системи майстра спорту міжнародного класу Володимира Матвійчука проводить викладач кафедри ТіМФВ, ЛФК та СМ Подгорна Вікторія Віталіївна.

Дослідження функціонального стану кардіореспіраторної системи майстра спорту міжнародного класу Володимира Матвійчука проводить викладач кафедри ТіМФВ, ЛФК та СМ Подгорна Вікторія Віталіївна.

 

      Беручи до уваги надзвичайну відповідальність передсезонного збору був складений відповідний план підготовки, який ураховував результати комплексних обстежень функціонального стану організму спортсменів, які проводилися безперервно протягом останніх двох тижнів навчально-тренувальних зборів. Виконувалось це завдання завдяки напруженій майже цілодобовій роботі співробітників університету. Завдяки високому професійному рівню науковців, вони були попередньо запрошені на наступний навчально-тренувальний збір національної команди України з боксу, який має відбутися у березні 2016 року. Результатом роботи комплексної наукової групи стала переконлива перемога команди «Українські Отамани», до складу якої входили другі та треті номери національної збірної, у матчі з командою «Китайські Дракони» у рамках другого кола шостого сезону Всесвітньої серії боксу (WSB).

 У день відпочинку в Буковелі.

 

      Отже, попереду головні старти, а саме змагання на здобуття ліцензій для виступу на Олімпійських іграх в Ріо-де-Жанейро. Упевнені, що у співпраці з співробітниками університету, Олімпійська ліцензія національної команди з боксу буде заповнена повністю.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/