Університет святкує Китайський Новий 2016 рік

 ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТОГАЛЕРЕЮ ДО ПОДІЇ

5 лютого 2016 року Генеральне Консульство Китайської Народної Республіки в м. Одесі разом з Освітньо-культурним центром «Інститут Конфуція» Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського організували в Одеському державному літературному музеї урочисті заходи, що були присвячені зустрічі Китайського Нового року.

 

Серед почесних гостей на святі були присутніми: Секретар Одеської міської ради О. Ю. Потапський, представники дипломатичного корпусу, голова Представництва Міністерства закордонних справ України в Одесі К. І. Ржепішевський, директор Департаменту міжнародних зв’язків Одеської міської ради С. Ю. Боєва, члени ректорату Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського на чолі з ректором академіком О. Я. Чебикіним; директори закладів освіти м. Одеси, керівники громадських організацій; слухачі лінгвокультурної підготовки «Інституту Конфуція», учні НВК №292, НВК «Ерудит», НВК «Інтелект», Гімназії № 1 імені А. П. Бистріної, вихованці Одеської федерації ушу, журналісти та ін.

 

Присутніх з прийдешніми Новорічними святами за Східним календарем привітав в. о. Генерального Консула Китайської Народної Республіки в м. Одесі пан Го Хунлян та почесні гості.

У межах культурної події були проведені різні пізнавальні конкурси, вікторини, лотерею тощо. Учасники отримали пам’ятні призи.

До програми урочистого концерту увійшли номери, які були підготовлені студентами, слухачами і викладачами університету та його партнерів з різних музичних жанрових напрямів: костюмовані етнічні танці, китайські народні та популярні пісні, жартівливі сценки, хореографічні етюди, елементи китайської гімнастики та ін.

Усі учасники свята отримали справжнє задоволення від події та чекають з нетерпінням на подальші заходи в галузі китаєзнавства.

 

 

Співдиректори «Інституту Конфуція»:

з українського боку – О. В. Попова,

з китайського боку – Дін Сінь

 

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/