Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського успішно здав звіт про наукову діяльність за 2015 рік

 Про підсумки наукової та науково-технічної діяльності за 2015 рік в Міністерстві освіти і науки України 11 лютого звітували педагогічні університети України. Зустріч відбулася під головуванням Заступника Міністра освіти і науки М. В. Стріхи, за участю фахівців департаменту науково-технічного розвитку, а також проректорів з наукової роботи Кіровоградського державного педагогічного університет імені Володимира Винниченка, Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького, Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського, Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова, Чернігівського національного педагогічного університету імені Т. Г. Шевченка, ДВНЗ «Переяслав-Хмельницького державного педагогічного університету імені Г. Сковороди», Сумського державного педагогічного університету імені А. С. Макаренка, Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка.

Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського представляла проректор з наукової робити Тетяна Іванівна Койчева. Після доповіді проректора, Максим Віталійович особливо відзначив позитивний досвід публікацій наших викладачів у наукометричних виданнях та звернув увагу, що університетам важливо враховувати пріоритетність і комплексність наукових проектів, переорієнтовувати наукові дослідження в напрямку збільшення прикладних робіт.

Підбиваючи підсумки засідання, заступник директора департаменту науково-технічного розвитку – начальник відділу розвитку науки у вищих навчальних закладах І. В. Сандига, подякувала проректорам із наукової роботи за плідні результативні показники за звітний період.

Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського успішно здав звіт. Вітання команді науковців університету за плідну та якісну роботу у 2015 році.

Науковий звіт та презентація основних наукових результатів Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського розміщені на веб-сайті університету.

 

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/