НДУ «Вища школа економіки» проводить Олімпіаду для студентів і випускників ВНЗ

vis shkola ekonom oblojka


Інформуємо, що Національно-дослідний університет «Вища школа економіки» (м. Москва, Російська Федерація) у 2014 році проводить Олімпіаду для студентів і випускників вищих навчальних закладів за такими напрямами: державне та муніципальне управління, дизайн, інформаційні технології, історія, математика, менеджмент.
В Олімпіаді можуть взяти участь студенти всіх вищих навчальних закладів Російської Федерації, країн СНД та Балтії, які навчаються за програмами бакалавра та спеціаліста.
Участь в Олімпіаді безкоштовна.
Переможці Олімпіади отримають право бути зарахованими на бюджетну форму навчання в Університет на магістерські програми без вступних випробувань.
Олімпіада проводиться в очному форматі в один етап, який відбудеться 15 лютого 2014 року. Реєстрація учасників проводиться до 14 лютого 2014 р.
Додаткову інформацію про Олімпіаду можна отримати на сайті http://olymp.hse.ru/ma.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/