В межах проекту «Україна-Норвегія» відбудеться...

15 вересня 2016 року о 14:00

у Південноукраїнському національному педагогічному університеті імені К. Д. Ушинського (вул. Старопортофранківська, 26, ауд. 63)

відбудеться церемонія урочистого відкриття курсів для 30 слухачів-військовослужбовців у межах виконання Міжнародного проекту «Україна-Норвегія»,

що реалізується спільно з норвезьким Університетом Норд.Міжнародний проект було започатковано у жовтні 2014 року

відповідно до вимог Державної програми соціальної адаптації військовослужбовців, учасників АТО та членів їх сімей.

 Метою проекту «Україна-Норвегія» є професійна перепідготовка військовослужбовців Збройних Сил України та інших силових структур, звільнених у запас, учасників АТО та членів їх сімей за програмою «Економіка малих підприємств» (Основи малого підприємництва).

 Перенавчання слухачів-військовослужбовців здійснюватиметься за 500-годинною програмою, що передбачає отримання ґрунтовних знань та практичних навичок, які значно підвищать їх конкурентоспроможність на сучасному ринку праці.

 Партнерами Університету Ушинського в реалізації зазначеного проекту є Міністерство оборони України, Міністерство соціальної політики України,

 Міжнародний Благодійний фонд «ЕвроАзія», Міжрегіональний Центр соціальної адаптації звільнених військовослужбовців та курсової підготовки цивільного населення.

 

Контактні телефони: 097-345- 59-05; 0958828132, Полуяктова Ольга Володимирівна.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/