×

Попередження

JFolder::files: шлях не є текою. Шлях: /var/www/host-stat70316/data/www/pdpu.edu.ua/images/10_2016/usa_in_university/

×

Повідомлення

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/10_2016/usa_in_university/

Відбувся візит делегації Посольства США в Україні до університету

   06 жовтня 2016 р. Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського відвідала делегація Посольства США в Україні у складі: Аташе з питань викладання англійської мови Джона Сілвера, і помічника з питань культури відділу преси, освіти та культури Лілії Шило.

   У ході робочої зустрічі високих гостей з представниками ректорату і факультету іноземних мов були обговорені питання: розвитку навчально-наукового співробітництва університету з ВНЗ-партнерами із Сполучених Штатів Америки; проведення спільних науково-комунікативних заходів; залучення американських професорів до роботі спеціалізованої вченої ради із захисту кандидатських дисертацій з філології; подальшої участі провідних викладачів американських вишів у підготовці майбутніх вчителів англійської мови та літератури тощо.  

   Представники американської дипломатичної місії ознайомилися з особливостями роботи стипендіата програми Державного департаменту США Джої Фордайс, яка з вересня 2016 року працює зі студентами і викладачами факультету іноземних мов Університету Ушинського.

   Іноземні гості взяли участь у відкритому занятті в межах реалізації на базу університету Програми малих стипендій з вивчення англійської мови («English Access Microscholarship Program» – скорочено Access), що здійснюється у м. Одесі та у декількох регіонах України. Програма Access проводиться за підтримки Посольства Сполучених Штатів Америки в Україні і фінансується Державним департаментом США. Проект надає можливість учням із малозабезпечених і соціально вразливих родин, у тому числі переселенцям і молоді з особливими потребами, безкоштовно поглиблювати свої знання англійської мови, більше дізнаватися про Сполучені Штати Америки, їхню культуру і цінності, розвинути лідерські навички.

{gallery}10_2016/usa_in_university/{/gallery}

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/