×

Попередження

JFolder::files: шлях не є текою. Шлях: /var/www/host-stat70316/data/www/pdpu.edu.ua/images/11_2016/izrael/

×

Повідомлення

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/11_2016/izrael/

Міжнародна науково-практична конференція «Сучасні тенденції в педагогічній освіті і науці України та Ізраїлю: шлях до інтеграції»

Міжнародна науково-практична конференція «Сучасні тенденції в педагогічній освіті і науці України та Ізраїлю: шлях до інтеграції»

 

27 жовтня на базі нашого університету за підтримки Ізраїльського культурного центру в Одесі при Посольстві Держави Ізраїль в Україні та Аріельского університету (м.Аріель, Ізраїль) відбулося відкриття VII Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні тенденції в педагогічній освіті і науці України та Ізраїлю: шлях до інтеграції».

Ця конференція була приурочена до святкування 200-ої річниці заснування університету, про що нагадав ректор університету академік Олексій Чебикін. Також з вітальним словом виступив Перший Секретар Посольства Держави Ізраїль в Україні д-р Болеслав Ятвецкій.

У перший день конференції учасники виступили з доповідями і взяли участь в обговоренні проблемних тем. Почесна гостя з Ізраїлю, постійна учасниця конференції – професор Ніцца Давидович – поділилася результатами дослідження актуальної як в Ізраїлі, так і в Україні теми впливу науково-технічного прогресу на зниження кількості студентів, які використовують друковані видання в академічній сфері. Аспірантка професора Давидович пані Олена Пономарьова виступила з доповіддю на тему інклюзивної освіти. Увечері учасники конференції відвідали Одеський театр опери і балету.

Другий день конференції виявився не менш насиченим. Учасники конференції взяли участь в майстер-класі «Дослідницький підхід до викладання фізики: малобюджетні навчальні експерименти», який проводив кандидат фізичних наук фізичного факультету Харківського національного університету імені В.Каразіна Олександр Казачков. Наприкінці другого дня конференції були підведені підсумки і вручені Сертифікати міжнародного зразка про участь у конференції. Також відомий екскурсовод пані Інна Закс провела для гостей конференції захоплюючу екскурсію «Єврейськими вулицями Одеси».

Г.А.Слободянюк,
координатор Культурно-інформаційного

наукового центру держави Ізраїль

Південноукраїнського національного

педагогічного університету імені К.Д.Ушинського

 

{gallery}11_2016/izrael/{/gallery}

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/