×

Попередження

JFolder::files: шлях не є текою. Шлях: /var/www/host-stat70316/data/www/pdpu.edu.ua/images/11_2016/den_stud/

×

Повідомлення

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/11_2016/den_stud/

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ СТУДЕНТІВ

 Святковий та веселий творчий  вечір, присвячений Міжнародному дню студентів, проходив 16 листопада у актовій залі Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К.Д. Ушинського. Цей творчий конкурс серед креативної молоді університету називають ще й «Битва факультетів».

Справжній учитель повинен бути компетентним у знаннях, але не треба забувати, що артистично поданий матеріал та правильна режисура уроку – один з головних чинників вдалого викладання. «Битва факультетів» демонструє прагнення майбутніх вчителів до організації ідеального робочого процесу.

Одними з найкращих цього року були студенти фізико-математичного факультету. Актуальність обраної теми, а саме, еклектичне полотно відомих телевізійних шоу у їхній власній творчій інтерпретації принесли натхненним студентам почесне третє місце.

Друге місце було поділене між старанністю та  професіоналізмом. Це показали молодий творчий колектив факультету дошкільного виховання зі своїм баченням відомого усім фільму за мотивами  Френсіса Фіцджеральда «Великий Гетсбі» та неймовірний театр «Таки-да» факультету початкового навчання під керівництвом О.О. Іллясова з традиційно глибоким задумом та бездоганною акторською грою.

Вітаємо тепер вже  тричі чемпіона «Студентської осені» – філологічний факультет! Третій рік поспіль факультет не полишає почесне перше місце. Треба відзначити, що переможці вже сім років тримаються на призових місцях. Цього року філологи залишили «зону комфорту» літературних гумористичних нарисів та здивували глядачів несподіваною сюжетною замальовкою «Зоряні війни проти покемонів». Гумор, «зоряні костюми» улюблених персонажів, а головне – наявність усіх творчих жанрів, демонстрація яких є головним правилом участі у «битві», вразили склад журі. Інші факультети не менш натхненно змагалися за свою першість та були відзначені грамотами за участь.

Своїми враженнями про побачене на сцені ділиться активна учасниця дійства, студентка II курсу філологічного факультету Тетяна Доскочинська:

«Все життя ми вчимося: у дитячому садку, у школі, в університеті. Ми займаємося в гуртках за інтересами, відвідуємо факультативи та студії. І це все для того, щоб дізнатися якомога більше цікавого, оволодіти професією, розвинути свої здібності і таланти. Саме тому до Міжнародного дня студента у нашому університеті було організоване свято «Студентська осінь», щоб дати можливість виявити свій талант кожному студенту. Тут глядачі ставали учасниками виступів, а студенти, які вже виступили, оцінювали оплесками своїх друзів. Учасники продемонстрували креативність, самобутність, артистичність, а кожний факультет був відзначений і достойно оцінений журі.

Ми вдячні кожному студенту за участь i бажаємо творчого натхнення та ентузіазму. До зустрічі у 2017 році!»

Грайте за правилами, не бійтеся експериментувати, прислуховуйтесь до порад досвідчених та перемагайте! 2017-ий чекатиме на нових чемпіонів, хто знає, можливо це вдасться саме тобі!

{gallery}11_2016/den_stud/{/gallery}

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/