(Відео) На факультеті музичної та хореографічної освіти завершилася державна атестація випускників магістратури

На факультеті музичної та хореографічної освіти завершилася державна атестація випускників магістратури зі спеціальностей «Хореографія», «Академічний спів», «Естрадний спів», «Хорове диригування», «Музично-інструментальна підготовка», «Захист магістерської роботи». Під час проведення державної атестації випускники продемонстрували фахову майстерність, високій рівень теоретичних знань та практичних навичок. Підсумкова атестаційна комісія гідно оцінила  різносторонню ерудицію випускників, вміння застосовувати набуті знання на практиці.      Хореографами було представлено виставу «Арт-галерея» на музику М.П. Мусоргского «Картинки з виставки». Голова Державної екзаменаційної комісії з хореографії кандидат педагогічних наук, завідувач кафедри хореографії та художньої культури Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини доцент Людмила Михайлівна Андрощук відмітила наявність власної концепції та творчого підходу в інтерпретації циклу М.П. Мусоргського, здатність через танець, пластику, емоцію розкрити драматургію твору засобами сучасної хореографії. Було відзначено незвичайність стилістики вистави, її філософський підтекст, психологічну наповненість, що значно розширює палітру сучасного хореографічного мистецтва.

Академічний спів

 

Естрадний спів

 

 Фортепіано

Хореографія

 

Успішно продемонстрували свої досягнення випускники у галузі сольного співу. До екзаменаційної програми були включені твори вітчизняної та зарубіжної класики, народні пісні. Підбір репертуару у повній мірі розкрив вокальні та артистичні можливості кожного з студентів. Голова Державної екзаменаційної комісії народний артист України, професор кафедри сольного співу Одеської національної музичної академії ім. А.В. Нежданової  Анатолій Іванович Дуда  відзначив високий рівень фахової підготовки та потужний творчий потенціал випускників і побажав їм подальших успіхів та творчого зростання у професійній діяльності.

 

Вітаємо наших випускників і бажаємо всім реалізуватися у житті та професії! Натхнення Вам та успіхів у досягненні поставленої мети!

 

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/