×

Повідомлення

The was a problem converting the source image.

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images//03_2017/mag_vip/slide2

В університеті Ушинського на факультеті фізичного виховання відбувся випуск магістрантів

24 березня 2017 року на  факультеті фізичного виховання відбулася урочиста церемонія випуску магістрів.  За підсумками навчання та атестації двадцять слухачів факультету отримали дипломи міжнародного зразка «ДИПЛОМ  МАГІСТРА», двоє з них з  відзнакою.

Усміхнені, святково одягнені, разом із батьками, а дехто вже й з власною родиною, випускники прийшли отримувати омріяні дипломи.


За святкових обставин у зеленій залі за адресою Фонтанська дорога, 4 урочистий випуск студентів провів декан факультету, доктор педагогічних наук, професор Долинський Борис Тимофійович, побажав не відступати перед перешкодами, сміливо домагатися поставлених цілей, не знати зневіри, завжди радіти життю, не забувати своїх друзів і викладачів. Легкої дороги, чистого неба і прекрасного майбутнього!


Вітаємо випускників з закінченням університету, бажаємо високих досягнень у професійній діяльності та успіхів у всіх життєвих починаннях!

Пишаємося нашими випускниками, і з впевненістю відпускаємо їх у цей великий світ!!!

 {gallery}/03_2017/mag_vip/slide2{/gallery}

Шановні випускники!

Так вже влаштовано в житті, що хороший час завжди пролітає швидко. Ось так само швидко і пролетів час Вашого навчання в університеті. Здавалося б, ще недавно, Ви ступили на поріг навчального закладу, не знаючи, що на Вас чекає. А далі було студентське життя повне радісних вражень і дрібних прикростей, і ось тепер - випуск.

 


ВІТАЄМО!!!!

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/