Перспективи розширення українсько-латвійської академічної співпраці

 У межах міжнародного співробітництва 21 квітня 2017 року з робочим візитом Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К Д. Ушинського відвідала директор програми «Медіабізнес», викладач Вищої школи менеджменту інформаційних систем пані Федорова Олена (м. Ріга, Латвія).  

 

Вища школа менеджменту інформаційних систем (ISMA) була заснована у 1994 році й наразі є сучасним універистетом, який динамічно розвивається та має багаті традиції у сфері підготовки фахівців у галузі дизайна середовища, прикладних інформаційних технологій, менеджменту, інформаційних систем, комп`ютерних технологій, індустрії здоров`я тощо.

 

На зустрічі з латвійською колегою від Університету Ушинського були присутні проректор з міжнародних зв`язків доцент А. М. Ананьєв та завідувач кафедри інноваційних технологій та методики навчання природничих дисциплін професор А. Ю. Ків.

 

У співпраці українського та латвійського вишів були окреслені пріоритетні напрями академічної взаємодії: навчання студентів за програмами подвійних дипломів; післядипломна освіта; науково-педагогічне стажування; організацяї та проведення спільних наукових форумів, семінарів, круглих столів; участь у міжнародних програмах мобільності ERASMUS+; підготовка спільних наукових проектів; реалізація інших міжнродних програм у сфері інформаційних технологій, інтернет речей, дизайну, психології та реклами, PR-менеджменту тощо.




 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/