Відкрита лекція Новозеландського математика в Університеті Ушинського

3 жовтня 2017 р. на базі кафедри математики і методики її навчання Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського відбулася зустріч науково-педагогічних працівників із Клімчуком Сергієм Степановичем, викладачем математики з Оклендського політехнічного університету Нової Зеландії. 

Для студентів, магістрантів та аспірантів фізико-математичного факультету Університету Ушинського С. С. Клімчук провів лекцію на тему «Математичні провокаційні завдання». У ході заняття були розглянуті приклади провокаційних завдань, тобто завдань з навмисно допущеними помилками з геометрії, алгебри та математичного аналізу. Особлива увага була приділена методичним аспектам застосування таких завдань для перевірки математичної підготовки студентів, обґрунтуванню важливості використання зазначених задач для розвитку критичного мислення. Іноземний гість представив академічній спільноті результати педагогічних експериментів щодо застосування провокаційних завдань, які проводилися у Новій Зеландії, Німеччині, Україні та ін.

 

Водночас Сергій Степанович розповів про систему професійної підготовки майбутніх вчителів у Новій Зеландії. Усі учасники зустрічі взяли активну участь у розгорнутій дискусії та висловили побажання продовжити співробітництво.

 

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/