Студенти факультету дошкільної педагогіки та психології посіли почесне I місце на фестивалі «Студентська осінь-2017»

9 листопада 2017 року в Південноукраїнському національному педагогічному університеті імені К. Д. Ушинського пройшов фестиваль талановитої студенської молоді «Студентська осінь-2017». У рамках цього фестивалю студенти факультету дошкільної педагогіки та психології посіли почесне I місце! Студетська рада факультету висловлює подяку деканові факультету Т. Г. Жаровцевій та заступнику декана В. О. Інжестойковій.

У підготовці до фестивалю допомагала, як завжди, заступник декана з виховної роботи А. І. Просенюк, за що факультет висловлює їй величезну подяку. Виступ був представлений різноманітними жанрами мистецтв. Талановиті студенти факультету демонстрували здібності у хореографічному, співочому та акторському напрямах. Особливістю стала тематика виступу - «Колорит одеських двориків».

Разом із студентами активну участь брали викладачі кафедри сімейної та спеціальної педагогіки та психології С. А. Прокоф‘єва-Акопова та А. Г. Колесник. Студенти факультету багато зусиль доклали аби принести гарний настрій глядачам та гостям свята, за що були нагороджені перемогою.
Так тримати, молодці !

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/