Феєричне шоу присвячене Міжнародному Дню студентів

17 листопада в ПНПУ імені Костянтина Дмитровича Ушинського відбувся не просто конкурс художньої самодіяльності, а справжнє феєричне шоу присвячене Міжнародному Дню студентів. Цей день глядачі та учасники, певне, будуть  пам’ятати впродовж року, до поки подібне дійство не відбудеться знов! Дружні колективи,що сформувалися під час підготовки , вже наступного дня були готові до нових творчих звершень!

В конкурсі прийняли участь всі факультети університету. Студенти розкривали свої таланти у хореографії, грі на музичних інструментах, в театральному та вокальному жанрі. Студенти виборювали перемогу, як справжні апологети сцени!

ІІІ місце посів факультет початкових класів, який презентував гідний рівень підготовки, та дивував глядачів інтелектуальним  гумором. «Фішкою» виступу був неймовірно талановитий мім, який чарував своєю загадковістю і акторськими здібностями.

ІІ місце – факультет дошкільної освіти. Енергетика та запал студентів зачарували глядачів та журі. Побутова тема – студентство, гуртожиток, проблеми молоді, не залишили байдужими жодного гостя нашого неперевершеного дійства!

Переможцями цього року стали два факультети, які набрали однакову кількість балів (181). Факультет фізики та математики зі своєрідним кавером на відомий всім фільм «Стиляги». Своє бачення студенти презентували, зробивши акцент на хореографії, яка була представлена на високому рівні. Яскраві костюми, феєричний фінал і перемога була неминуча.

Сумнівів у перемозі не залишили і триразові переможці минулих років ( за останні 5) – факультет української філології! Вони презентували дивовижний спектакль. Глядач відчував себе як в справжньому театрі, починаючи з програмок, які були роздані кожному, хто був присутній в залі і закінчуючи реквізитом та неймовірним вибором суконь у вишуканому стилі 19 століття! Пост-апокаліптичний мюзикл у трьох діях з прологом. Неперевершена музично-драматична комедія, кардинально нове бачення культового твору Л.Толстого «Анна Кареніна», крізь призму творчого задуму креативного колективу факультету української філології зачарували кожного, кому пощастило побачити їх виступ.

Журі, до складу якого увійшли провідні фахівці інституту мистецтв, відмітили високий рівень підготовки конкурсу!

Що ж, маємо надію, що нам вдалося запалити вогонь творчого натхнення в творчих колективах і це лише початок великих звершень!

Творчі і креативні, ми чекаємо на вас!

З повагою, студентський клуб.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/