Рейтинговий турнір з настільного тенісу «ПНПУ-OPEN»

27-28 грудня 2014 року вже вдруге на базі Південноукраїнського національного педагогічного університету ім. К.Д. Ушинського відбувся рейтинговий турнір з настільного тенісу «ПНПУ-OPEN» (відкрита першість Одеської області). Програма турніру включала три види змагань – загальний турнір (всі бажаючі), турнір для гравців з рейтингом 0-40 та для гравців з рейтингом 0-20 серед чоловіків та жінок.
Всього у змаганнях взяло участь близько 100 спортсменів, серед яких представники м. Одеси, Кишинева, Донецька, Дніпропетровська, Луганська, Іллічівська, Біляївки, Ізмаїлу, Болграду, Вилково та Градениць. В першому турнірі серед чоловіків (без обмежень у рейтингу) взяло участь 46 спортсменів, серед яких чимало сильніших гравців України. На першому етапі було сформовано 8 підгруп, по 6 тенісистів в кожній. За підсумками групових ігор, до основного фіналу кваліфікувались 32 кращих спортсмена. Під першими номерами до основної сітки потрапили Володимир Семипядний (Кишинів), Валентин Коровіченко (Ізмаїл), Герман Дебіжанський (Дніпропетровськ), Олексій Дегтярьов (Ізмаїл), а також одесити Сергій Ретинський, Олександр Жуковський, Юрій Тетеря та Дмитро Дубровін.
Фінал видався захоплюючим та несподіваним. Видовищну гру у фіналі продемонстрував наш гість із Кишинева 53-и річний майстер спорту міжнародного класу Володимир Семипядний, який у четвертьфіналі у напруженій боротьбі виграв у майстра спорту з м. Ізмаїл Олексія Дегтярьова (гравця команди «Буревісник») з рахунком 3:2. Дуже видовищною була півфінальна гра Семипядного з 20-ти річним майстром спорту Германом Дебіжанським, останній сет якої закінчився з рахунком 18-16. Однак, переможцем турніру став одесит майстер спорту Олександр Жуковський, який також захищає кольори команди «Буревісник», що виступає під егідою нашого університету. У фінальному поєдинку він зміг розгромити нашого гостя з Кишинева, який помітно втомився, з рахунком 3:0. У грі за третє місце перемогу над одеситом Юрієм Тетерею з рахунком 3:0 здобув Герман Дебіжанський (м. Дніпропетровськ).
У жіночих змаганнях першого дня (без обмежень у рейтингу) взяло участь 8 рейтингованих спортсменок з м. Одеси та Ізмаїлу. Змагання серед жінок відбувались за коловою системою. За результатами проведених зустрічей перемогу одержала студентка 2 курсу факультету фізичного виховання Наталія Хмілевська (м. Одеса), друге місце – студентка 2 курсу факультету фізичного виховання Анастасія Єфімова (м. Одеса), третє місце – Алевтина Мединська (м. Одеса).
Наступного дня змагалися учасники з обмеженням у рейтингу. У турнірі серед чоловіків з рейтингом 0-40 взяло участь 32 спортсмени. Попередні змагання проводились в групах за коловою системою. До основного фіналу потрапили 16 сильніших. Трійка переможців виглядає наступним чином:
І місце – Олександр Редьков (Іллічівськ)
ІІ місце – Михайло Рикун (Одеса)
ІІІ місце – Микола Галинський (Ізмаїл)
У жіночому турнірі 0-40 взяло участь 5 сильніших дівчаток м. Одеси 12-14 років. Переможницями стали:
І місце – Євтодій Іоланта
ІІ місце – Івахів Валерія
ІІІ місце – Гресик Яна
У турнірі серед чоловіків з рейтингом 0-20 взяло участь 24 спортсмени у віці від 7 до 60 років. До основного фіналу потрапили 16 сильніших. Перше місце виборов студент І курсу факультету фізичного виховання Олександр Паламарчук, ІІ місце посів представник Донецьку Олексій Горячев, ІІІ місце зайняв юний тенісист з м. Одеси Валерій Петухов.
У турнірі серед жінок з рейтингом 0-20 взяло участь 6 дівчат. Змагання відбувались за коловою системою. Перше місце зайняла Гресик Яна, яка обіграла більш досвідчених суперниць з майже вдвічі більшим рейтингом Ольгу Собченко (ІІ місце) та Ніну Тулунжи (ІІІ місце).
Окремо відмічено досягнення та нагороджено почесними грамотами наймолодших учасників змагань, одеситів Андрія Собченка (2007 р.н.) та Вероніки Кирилюк (2006 р.н.).
Наостанок хочеться відмітити, що турнір ПНПУ-OPEN (відкрита першість Одеської області) став регулярним та внесений до офіційного календарю змагань Федерації настільного тенісу України. Сподіваємось на подальше залучення всіх охочих до гри у настільний теніс.
Вітаємо переможців та призерів!


Фото 1 – переможець змагань Олександр Жуковський

Фото 2 – срібний призер першості Володимир Семіпядний

Фото 3 – бронзовий призер серед чоловіків Герман Дебіжанський

Фото 4 – переможниця змагань серед жінок Наталія Хмілевська

Фото 5 – срібна призерка турніру студентка ФФУ Єфімова Анастасія

Фото 6 – бронзова призерка змагань серед жінок Алевтина Мединська

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/