Підведено підсумки Олімпіади для старшокласників «Обираю професію психолога»

 

6 лютого 2015 року на базі факультету психологічної освіти Південноукраїнського національного педагогічного університету                   імені К. Д. Ушинського, за сприянням Департаменту освіти і науки Одеської міської ради,  було проведено Олімпіаду старшокласників «Обираю професію психолога».

У Олімпіаді взяли участь 96 учнів з 26 загальноосвітніх закладів                   м. Одеси та Одеської області.

Журі Олімпіади, що складалося із провідних фахівців кафедри  теорії та методики практичної психології, було визначено переможців, якими стали:

- 1 місце – Дранніков Антон (Одеська Маріїнська гімназія Одеської міської ради Одеської області);

- 2 місце – Марютіна Анастасія (Одеська загальноосвітня школа №44 І-ІІІ ступенів Одеської міської ради Одеської області) та Шевчук Катерина (Одеська загальноосвітня школа №35 І-ІІІ ступенів Одеської міської ради Одеської області школа),

- 3 місце - Овадюк Наталія (Одеська загальноосвітня школа №15 І-ІІІ ступенів Одеської міської ради Одеської області) та Афанасьєва Анастасія (Одеська загальноосвітня школа №48 І-ІІІ ступенів Одеської міської ради Одеської області).

Усі інші учасники Олімпіади також виявили схильність та певні професійно-важливі якості до майбутньої професії психолога.

Оргкомітет Олімпіади висловлює щиру вдячність керівництву та практичним психологам закладів освіти, у яких навчаються учасники конкурсу, а також їх батькам за сприяння в організації Олімпіади.

За довідками про результати Олімпіади можна звертатися за телефоном: 050-490-29-11 (Вдовіченко Оксана Володимирівна).

Ректорат університету запрошує всіх учасників Олімпіади до вступу на навчання за спеціальністю «Психологія» у 2015 році.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/