IV Фестиваль музики і танцю «Сонячний промінь»

 

Завершив роботу IV Фестиваль музики і танцю

«Сонячний промінь»

 

Більш детальна інформація та фото

4 квітня 2015 року в Одеському Будинку офіцерів відбулося підведення підсумків, нагородження переможців і завершальний гала-концерт учасників ІV-го Фестивалю музики і танцю «Сонячний ПРОМІНЬ», який щорічно організується факультетом музичної та хореографічної освіти Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського для обдарованої молоді Одещини.

Завдання фестивалю – підтримати талановитих юнаків і дівчат, заохотити їх до розвитку творчих здібностей, спрямувати до справжніх естетичних та етичних цінностей у всіх видах музичного та хореографічного мистецтва, а також привернути їхню увагу до напряму художньо-педагогічної освіти.

Для участі у фестивалі зареєструвалися понад 100 учасників, з яких 13 хореографічних та 10 вокальных колективів. Приміром, тільки із м. Болграда на творче свято завітали 50 танцюристів.

Молоді таланти (за віковими категоріями від 10 до 20 років) протягом двох днів виступали з короткими програмами у чотирьох номінаціях: «сольний, ансамблевий та хоровий спів», «гра на музичному інструменті», «хореографія», «театральні жанри (художня декламація, акторські етюди, театральні сценки)». 

Під час підведення підсумків фестивалю до творчої молоді з вітальним словом звернувся ректор, академік Олексій Чебикін і декан факультету музичного та хореографічного мистецтва  університету, доцент Наталія Білова.

Найкращі виступи були відмічені нагородами фестивалю на підставі рішення журі на чолі з народним артистом України, професором Анатолієм Дудою, професором В`ячеславом Дашковським, старшим викладачем кафедри музичного мистецтва та хореографії Ніною Лісовською.

 

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/