Вітаємо Воронька Володимира із здобуттям призових місць на Всеукраїнській Універсіаді з плавання

 

27 квітня – 30 квітня 2015 року на базі Київського національного університету «КПІ» пройшла ХІІ літня Універсіада України-2015 з плавання.

У змаганнях взяли участь найкращі студенти-плавці з тринадцяти областей та міста Києва, а це майже тридцять вищих навчальних закладів України. Усього на старти змагань Універсіади-2015 вийшло понад двісті юнаків і дівчат. Серед учасників – двоє заслужених майстрів спорту і восьмеро – майстрів спорту України міжнародного класу.

Представник Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського - майстер спорту міжнародного класу, студент 2 курсу факультету фізичної реабілітації, вихованець кафедри теорії і методики фізичної культури та спортивних дисциплін Воронько Володимир здобув 2 місце на дистанції 400 м комплексним плаванням та 3 місце - на дистанції 1500 м вільним стилем. Вітаємо призера змагань і бажаємо подальших спортивних досягнень!

 

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/