Звіт про участь студентів у ІІ-му етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з професійно-орієнтованої дисципліни

 

«Безпека життєдіяльності»

 

З 22 квітня 2015 року по 24 квітня 2015 року студенти Державного закладу «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К.Д.Ушинського» 2 курсу художньо-графічного факультету, напряму підготовки «Технологічна освіта» (Тодоров Олександр Дмитрович та Зечу Лідіана Павлівна), прийняли участь у ІІ-му етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з професійно-орієнтованої дисципліни «Безпека життєдіяльності» м. Рівне «Національний університет водного господарства та природокористування».

Прийняли участь 106 студентів із 47 ВНЗ (15 областей України). Розподіл ВНЗ відбувався по 5 групам за профілем. Перший день студенти показали теоретичну підготовку: відповідали на тести з 65 запитань, розвязували задачі та вирішували кросворд з 15 питань. Другий день мав на меті виявити практичні навички із надання першої медичної допомоги постраждалим.

Учасникам олімпіади були продемонстровані показові заняття з Цивільного захисту населення, задіяні служби газової електрики, ДАЇ, пожежної служби та медицина катостроф. Студенти цікавилися засобами індивідуального та колективного захисту, ставили запитання до представників служб, мали можливість потримати відповідне обладнання та сфотографуватися.

За підсумками олімпіади студенти були нагороджені:

Тодоров Олександр Дмитрович двома грамотами:

  • грамотою за активну участь у ІІ-му етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з професійно-орієнтованої дисципліни «Безпека життєдіяльності»;
  • грамотою за проявлені творчий підхід та оригінальність рішень під час участі у ІІ-му етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з професійно-орієнтованої дисципліни «Безпека життєдіяльності».
  • Зечу Лідіана Павлівна грамотою за активну участь у ІІ-му етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з професійно-орієнтованої дисципліни «Безпека життєдіяльності».

Керівник: к.п.н., викл. кафедри загальнотехнічних дисциплін та технологічної освіти О. П. Савчук була нагороджена грамотою за якісну підготовку студентів до ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з професійно-орієнтованої дисципліни «Безпека життєдіяльності».

 

Деякі приємні моменти!

 

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/