Вітаємо команду «Буревісник» із вдалим дебютом

6-11 травня 2015 року в м. Полтава відбувся заключний тур Клубного чемпіонату України з настільного тенісу у вищій лізі серед чоловіків.

Останній тур мав дати відповіді на запитання, команди яких міст будуть виступати наступного сезону у суперлізі. Розподіл команд у турнірній таблиці перед останнім туром давав можливість надіятись на потрапляння команди нашого університету до чільної четвірки команд. Однак згідно уточнених даних рішення виконкому ФНТУ стало відомо тільки про перехід перших двох команд до суперліги. Останнє, безумовно, зменшило кількість претендентів, так як чільна трійка лідерів – «ПНТУ» (м. Полтава), «ЛДУФК-Скіф» (м. Львів) та «Велика гра» (м. Дніпропетровськ) мали достатньо великий відрив від суперників. В даному випадку основним завданням нашої команди було закріпитися на чільному місці, щоб у наступному сезоні мати можливість поборотися за путівку до суперліги.

Участь у заключному турі взяли всі 12 команд – «ПНТУ» (м. Полтава), «Кіровоград» (м. Кіровоград), «Крігер» (м. Бердичів), «Велика гра» (м. Дніпропетровськ), «ЛІРС-2» (м. Жовква), «ІФНТУНГ» (м. Івано-Франківськ), «Буковина» (м. Херсон), «СумДУ» (м. Суми), «АНТ Біоват-К» (м. Дніпропетровськ), «Робін Гуд» (м. Северодонецьк), «ЛДУФК-Скіф» (м. Львів) та команда нашого університету «Буревісник».

Всі зустрічі останнього туру проходили у безкомпромісній боротьбі, адже крім явного аутсайдера команди «Робін Гуд» (м. Северодонецьк), яка пропустила перших два тури чемпіонату та не змогла пристойно укомплектувати склад в наступних турах, вирішувалась доля ще 3-ьох команд, які мають понизитися в класі.

Наша команда «Буревісник» рівно провела останній тур здобувши 6 перемог та залишившись у підсумковій таблиці, яка представлена нижче, на чільному п’ятому місці.

Вітаємо команду «Буревісник» із вдалим дебютом у вищій лізі та побажаємо успіхів на наступний рік!

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/