На факультеті психологічної освіти кафедрою теорії та методики практичної психології проведено Всеукраїнську науково-практичну інтернет-конференцію молодих учених та студентів «Адаптаційний потенціал особистості в сучасному соціальному середовищі»

21 травня 2015 року згідно листа Міністерства Освіти і науки України «Про проведення міжнародних, всеукраїнських конгресів, форумів, науково-практичних конференцій та семінарів студентів і молодих учених на 2015 рік» (Лист МОН № 1/9-511 від 01.10.14 року) на факультеті психологічної освіти кафедрою теорії та методики практичної психології проведено Всеукраїнську науково-практичну інтернет-конференцію молодих учених та студентів».У конференції взяли участь понад 100 учасників.

Тема конференції присвячена актуальній для сьогодення темі «Адаптаційний потенціал особистості в сучасному соціальному середовищі». Мета конференції - викладення та обговорення результатів аналізу теоретико-методологічних засад обґрунтування і емпіричного дослідження адаптаційного потенціалу особистості. В публікаціях розглядаються питання інновацій діагностики, розвитку, вдосконалення адаптаційного потенціалу особистості в різні періоди життя й на важливіших етапах життєдіяльності.

Особливої уваги заслуговують виступи з проблеми сучасних психологічних технологій щодо розвитку адаптаційного потенціалу особистості науковців з Харківського національного педагогічного університет імені Г. С. Сковороди (В. В. Тушева), Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» (М. А. Генькіна, О. Г. Романовський), Одеського національного медичного університету ( Е. К. Медянова), Інституту людини Київського університету імені Бориса Грінченка ( О.Д.Кайріс, А.С.Самойленко), Київського національного лінгвістичного університету (В. М. Корх, О. Я. Нагірна, А. О. Сердюкова), ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника» (О. М. Юрчик) та ін. Статті розміщені на сайті факультету психологічної освіти за адресою psy-pdpu.com.ua

За матеріалами конференції друкується збірник праць учасників, який можна отримати на кафедрі теорії та методики практичної психології факультету психологічної освіти.

 

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/