Університет долучився до відзначення Днів Ізраїлю і єврейської культури в Одесі

 

Напередодні ізраїльського Нового року в м. Одесі проходили Дні Ізраїлю та єврейської культури.

 

9 вересня 2015 року в Освітньому науково-інформаційному та культурному центрі Держави Ізраїль Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського відбулася зустріч-лекція професора Єврейського Університету в Єрусалимі, доктора лінгвістичних наук Сирила Асланова на тему: "Як мова Біблії стала офіційною мовою сучасної держави". Науковий захід відвідали студенти та викладачі історико-філософського відділення та факультету іноземних мов, а з привітальним словом виступили ректор університету, академік Олексій Якович Чебикін і директор Ізраїльського культурного центру в Одесі, Перший секретар Посольства Держави Ізраїль в Україні, доктор наук Болеслав Ятвецький.

Крім того, студенти та викладачі художньо-графічного факультету також були присутніми на відкритті експозиції виставки ізраїльського художника Нахума Гутмана в Одеському музеї західного і східного мистецтва.

 

 

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/