Відбувся тренінг-семінар: «Надання першої медичної допомоги в системі пошуково-рятувальної служби (морський компонент)»

переглянути фотогалерею до події

З 22 по 25 вересня 2015 року проходили спільні навчання науково-педагогічних працівників і курсантів (студентів) Кіровоградської льотної академії Національного авіаційного університету та Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К.Д. Ушинського за програмою тренінг-семінару: «Надання першої медичної допомоги в системі пошуково-рятувальної служби  (морський компонент(в рамках проекту «Україна-Норвегія»). Мета проекту – встановлення і розвиток ефективного й взаємовигідного співробітництва в освітній та науково-практичній діяльності при входженні в єдину систему пошуково-рятувальної служби, що утворюється в Україні.

Тренінг відбувався на базі Навчально-тренувального та оздоровчо-реабілітаційного комплексу «Буревісник» Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського.  Слухачами стали студенти та курсанти університетів-учасників проекту.

Під час тренінгу відпрацьовувалися навички з надання першої допомоги дітям та дорослим за різних умов їх діяльності. Студенти позитивно оцінили тренінг, а проведена за результатами заходу атестація дозволила видати всім учасникам відповідні сертифікати.

 

 

 

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/