Екс-міністр науки і освіти Литви зустрівся зі студентами університету

 20 жовтня 2015 року учасником англомовної Дискурс-студії університету, нещодавно створеної Одеським науково-інформаційним центром євроатлантичної співпраці і Студентською радою, за підтримки Посольства Литовської республіки в Україні, став депутат Сейму, екс-міністр освіти і науки Литви пан Гінтарас Степонавічюс.

 

Студенти і молоді викладачі університету, які володіють англійською мовою, отримали можливість прослухати інтерактивну лекцію високого литовського гостя за темою: «Молодь у демократичному суспільстві: освітній, соціальний, політичний аспекти». Маючи за плечима 10-річний стаж викладання в литовських вузах, пан Г. Степонавічюс представив аудиторії цікавий і пізнавальний матеріал. Під час лекції-диспуту слухачі могли задавати питання на будь-які цікаві теми. Гість поділився своїм досвідом становлення як політика і підкреслив важливість придбання майбутніми фахівцями тих навичок, які необхідні молодим людям у сучасному суспільстві.

У цілому, зустріч високого гостя зі студентами та молодими викладачами університету пройшла в теплій та дружній атмосфері. Усі учасники Дискурс-студії з українського боку виявили відкритість у спілкуванні та продемонстрували високий рівень володіння англійською мовою.

 

Довідкова інформація:  Гінтарас Степонавічюс – депутат, член парламентського комітету з питань освіти, науки і культури Сейму Литовської Республіки, екс-міністр науки і освіти Литви (2008 - 2011рр.), засновник литовського Центру з прав людини.

З біографії: У 1990 році закінчив Гаазьку академію міжнародного права, у 1991 - Університет Копенгагена, у 1992 - Вільнюський університет, за фахом – юрист. Водночас у 1992 році навчався в інституті європейського права при Бірмінгемському університеті (Великобританія). У 1994 році закінчив Інститут європейського права Академії у Флоренції (Італія). У 1999 році закінчив Королівський університет Гронінгена (Нідерланди).

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/