День відчинених дверей факультету української філології (ФУФ)

25 листопада 2015 року в Південноукраїнському національному педагогічному університеті імені К. Д. Ушинського відбувся День відчинених дверей факультету української філології (ФУФ).Не зважаючи на те, що зранку була сильна злива і, здавалося, що всі заплановані заходи будуть зірвані, творчий колектив студентів і викладачів із нетерпінням чекав  майбутніх абітурієнтів. На щастя, шалена підготовка не була даремною і гості у повному складі відвідали свято.

Офіційну частину заходу відкрив ректор університету Чебикін Олексій Якович, який привітав гостей, ознайомив присутніх із умовами прийому на 2016 навчальний рік та побажав усім присутнім наснаги й успіхів на освітянській ниві.

Подорож до країни ФУФ розпочала одна із найкращих випускниць факультету –Ткаченко Катерина, яка зазначила, що ніхто краще студентів не знає свій факультет, то ж сьогодні своєрідний день самоврядування, і переконувати школярів стати частиною дружньої сім’ї факультету будуть найактивніші жителі країни ФУФ.

Голова самоврядування факультету Юлія Куца зворушливо познайомила майбутніх студентів із навчальним закладом, презентувала спеціальності факультету української філології.

Перед  гостями виступив справжній чоловічий колектив, найексцентричніші жителі країни ФУФ, команда КВК із новою програмою за межами стереотипів КВК «Туркменчики-красавчики». Вони розповіли, що ж відбувається на заняттях іноземних студентів факультету.

Продовжили програму гості з історико-філософського відділення кавер-дуєт «Без назви» із експериментальним  музично-вокальним проектом та викладач кафедри слов'янського мовознавства Олександр Олександрович Ілясов із музично-гумористичною авторською програмою.

Феєричний фінал свята – демоверсія переможного спектаклю щорічного свята "Студентська осінь"! Факультет української філології є шестикратним переможцем конкурсу і цьогорічна перемога – не виняток! Авторський сценарій Ткаченко Катерини та Коваленка Романа, оригінальні та ексклюзивні номери, яскраві талановиті дівчата і харизматичні хлопці – все це неперевершений «Вертеп У» – молодіжний театр країни ФУФ, який представив виставу «Ромео і Джульетта. Частина друга. Життя після смерті».

Майже всі виступи на святі ФУФ були прем’єрними. Тож юні гості були першими глядачами абсолютно нових проектів, які були підготовлені  для зустрічі з ними.

Як стало зрозуміло: хто не потрапив – той багато втратив. Сподіваємося, що вже у вересні ми зустрінемося з гостями нашого свята!

З повагою, ФУФ.

 

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/