Урочистий випуск слухачів проекту «Україна-Норвегія»

 

 1 грудня 2015 року в Південноукраїнському національному педагогічному університеті імені К. Д. Ушинського відбувся урочистий випуск двох груп слухачів за проектом «Україна-Норвегія», спрямований на перепідготовку та соціальну адаптацію військовослужбовців та їхніх сімей в Україні. На фото: випускники проекту

На фото: випускники проекту

 В офіційній церемонії взяли участь: військовий аташе Королівства Норвегія в Україні капітан 2-го рангу Ханс Петтер Мідттун, ректор університету академік О. Я. Чебикін, Президент фонду соціальної адаптації військовослужбовців в Україні В. С. Рубцов, командир Повітряного командування «Південь» повітряних сил ЗСУ генерал-лейтенант Зуєв Павло Павлович.

 На фото: ректор університету О. Я. Чебикін вітає випускників

На фото: ректор університету О. Я. Чебикін вітає випускників

 

У вступному слові ректор університету Олексій Якович Чебикін зазначив, що завдяки реалізації цього проекту, до якого залучений провідний професорсько-викладацький склад університету, забезпечується перепідготовка військових, що дозволяє їм опанувати нові цивільні професії та соціально адаптуватися в своїй трудовій та кар’єрній діяльності.

Військовий аташе Королівства Норвегія Ханс Петтер Мідттун у своїй промові представив власне бачення політичного, економічного та військового стану в країні, а також відмітив значимість України в усьому світі.

 

 На фото: вручення посвідчень випускникам проекту      

На фото: вручення посвідчень випускникам проекту

 

На фото: вручення посвідчень випускникам проекту

 

Понад 60 слухачів отримали подвійні посвідчення та висловили подяку професорсько-викладацькому складу університету, а також уряду Норвегії за надану допомогу.

 

 

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/