I Міжнародний фестиваль-конкурс мистецтв « Musical Power 2015»

 

11 – 12 грудня 2015 року в Одесі пройшов I Міжнародний фестиваль-конкурс мистецтв « Musical Power 2015» , організаторами якого виступили   Всеукраїнська громадська органiзацiя «Спiлка музикантiв України» та громадська організація  « Українська хорова асоціація» за підтримки Департаменту культури та туризму Одеської міської ради. Завдання  фестивалю передбачали: виявлення та розвиток молодих талантів та  популяризація творчості талановитої молоді; зміцнення міжнародних зв'язків і формування позитивного іміджу України за кордоном.

Звання Лауреатів I Міжнародного фестивалю-конкурсу мистецтв « Musical Power 2015» в різних номінаціях посіли  студенти факультету музичної та хореографічної освіти. В номінації «Вокальне мистецтво» Лауреатами  І ступеню стали студентка 3 курсу Гришко Марія (клас викладача Толстової Н.М.) та студентка 1 курсу Дар’я Матієнко (клас старшого викладача Шафарчук Т.Г.). Другу премію в даній номінації одержали студенти 4 курсу Шостак Ілона, Удовенко Марія, Яворська Юлія (клас викладача Чеменян Г.П.); концертмейстери Марушко М.Б., Чеменян Г.П.

В номінації «Інструментальне  мистецтво (фортепіано)»  Лауреатом І ступеню стала студентка 3 курсу  Хе Цзіні (клас старшого викладача Десятникової Н.Л.).

Лауреатом ІІ ступеню став студент 2 курсу Зеленковський Олег (клас доцента Горожанкіної О.Ю.).

В номінації «Авторське  виконавство» Лауреатом І ступеню стала студентка 2 курсу   Лозоватська Вікторія.

Щиро вітаємо всіх переможців й викладачів та бажаємо, щоб в усіх планах і починаннях вас супроводжував і надалі яскравий успіх і творчі перемоги!

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/