Анонси

Новини

Інформаційний бюлетень грантових програм та конкурсів №3, жовтень 2018 року

Фонд Віктора Пінчука розпочинає 13-й конкурс стипендіальної програми «Завтра.UA»

17 жовтня 2018 року Фонд Віктора Пінчука розпочав 13-й відкритий конкурс стипендіальної програми «Завтра.UA». Загальнонаціональна програма підтримки талановитої молоді покликана сприяти формуванню нового покоління інтелектуальної та ділової еліти країни, яка стане генератором майбутніх змін. 

Прийом заявок на участь у конкурсі відкрито на сайті програми zavtra.in.ua з 17 жовтня до 30 листопада 2018 року.

Стипендіати «Завтра.UA» впродовж року отримують від Фонду Віктора Пінчука щомісячну стипендію розміром 2240 грн., а також мають змогу одержати фінансову та експертну підтримку проектів наукового, соціального, екологічного або бізнес спрямувань.

Щороку Фонд Віктора Пінчука збирає стипендіатів в Києві на Молодіжному форумі «Завтра.UA», де студенти беруть участь у командотворчих тренінгах, вивчають основи розробки соціальних та бізнес-проектів, зустрічаються з провідними українськими і міжнародними політиками, науковцями та діячами культури.

 Крім того, стипендіати можуть особисто поспілкуватися зі світовими лідерами, провідними мислителями, бізнесменами та представниками громадського суспільства в рамках Форуму молодих лідерів під час Щорічних зустрічей Ялтинської Європейської Стратегії (YES) та публічних лекцій Фонду Віктора Пінчука.

У конкурсі можуть взяти участь студенти 3-6 курсів денної форми навчання українських ВНЗ 4-го рівня акредитації. Детальні умови участі можна знайти на сайті програми у розділі «Конкурс».

Ключові вимоги до аплікантів, які будуть відібрані за результатами конкурсного добору:

  • академічна успішність;
  • активна позиція та досвід у реалізації громадських і соціальних проектів та ініціатив, що підтверджується рекомендаційним листом;
  • оригінальність ідей щодо фахового поля дослідження, які обґрунтовуються  в науковій роботі;
  • мотивація до особистісного та професійного росту;
  • лідерський потенціал, комунікаційні та творчі здібності.

За 12 років існування програми «Завтра.UA» її стипендіатами стали вже понад 2 500 студентів з усієї країни. Сьогодні програма співпрацює з ВНЗ з усіх регіонів України, 93 заклади є її офіційними партнерами.

Слідкуйте за новинами спільноти стипендіатів та програми на офіційній сторінці «Завтра.UA» у Facebook facebook.com/Zavtra.UA

Завтра.UA – перша приватна загальнонаціональна програма в Україні, метою якої є виховання нового покоління українців з відмінною освітою та сильним почуттям громадянської відповідальності, які змінять країну. Фонд Віктора Пінчука обирає найталановитіших студентів України та надає їм фінансову підтримку для продовження освіти та реалізації проектів соціального та бізнес спрямування (вже підтримано понад 160 проектів). Програма також є платформою для індивідуального розвитку, налагодження нових зв’язків, спілкування, обміну досвідом та інформацією.

 Докладніше про програму: zavtra.in.ua

 

  • Контакти

 

  • zavtra.in.ua
  • +380 (44) 490 48 39

 

 

Конкурс з відбору учасників для участі в 4-денній навчальній поїздці

 

 

Оголошується конкурс з відбору учасників для участі в 4-денній навчальній поїздці до Києва з числа молодих лідерів, керівників освітніх закладів й організацій, вчителів та правозахисників з Одеської, Миколаївської та Херсонської областей.

Громадська організація «ОФІС РЕГІОНАЛЬНОГО РОЗВИТКУ» у партнерстві з ChildFund Deutschland e.V. у рамках проекту «Шкільна медіація та діалог: стратегії для молодого покоління миротворців в Україні», що реалізовується за фінансової підтримки Федерального Міністерства Закордонних Справ Федеративної Республіки Німеччина, оголошують конкурс з відбору учасників для участі в 4-денній навчальній поїздці до Києва з числа молодих лідерів, керівників освітніх закладів й організацій, вчителів та правозахисників з Одеської, Миколаївської та Херсонської областей.

Навчальна поїздка відбудеться у перших числах грудня 2018 року і матиме на меті створення умов для знайомства та нетворкінгу учасників з числа визначеної цільової аудиторії, а також, ознайомлення учасників з існуючими передовими практиками шкільної медіації, примирення та порозуміння, вивчення і покращення обізнаності щодо прав і свобод людини, інклюзії

Навчальна поїздка дозволить познайомитися з кращим інституційним досвідом неурядових організацій, дипломатичних установ, освітніх центрів та державних органів. Для цього, будуть організовані експертні зустрічі, презентації та ознайомчі візити до міжнародних і українських неурядових організацій, фондів, дипломатичних місій, державних установ тощо.

Усього, за результатами конкурсу, з Одеської, Миколаївської та Херсонської областей буде відібрано 18 учасників з числа молодих лідерів НУО, керівників освітніх закладів та організацій, вчителів, соціальних педагогів, правозахисників.

Основні вимоги до зацікавлених осіб:

  • Можливість взяти участь у всіх програмних заходах навчальної поїздки, включаючи особисту присутність.  
  • Наявність опису особистої мотивації щодо участі у навчальній поїздці.
  • Підтвердження зацікавленості щодо діяльності у сфері прав і свободи людини, медіації та примирення, включаючи готовність отримувати базові знання щодо розуміння змісту прав, свобод і обов’язків людини, розрізнення дискримінації і недискримінації, ненасильницьких методів комунікації для врегулювання конфліктів у школі, а також, прагнення здобути знання і навички для їх практичного застосування у подальшому.
  • Інтерес до подальшої співпраці в інших проектних заходах та прагнення впроваджувати отримані знання і навички з шкільної медіації та прав людини у рамках діяльності осередка шкільної медіації чи шкільної служби порозуміння.
  • Інтерес до мережування та обміну досвідом.

Для подачі заявки на участь у конкурсному відборі, зацікавленим особам слід заповнити форму за посиланням: https://goo.gl/gVDqFC

Форма заявки заповнюється онлайн і буде доступна для заповнення до 17 години 00 хвилин 10 листопада 2018 року.

Будь-які питання щодо конкурсу надсилайте нам на адресу електронної  пошти Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. (зазначивши в темі повідомлення «Конкурс - навчальна поїздка»), або спрямовуйте напряму координатору проекту за тел.: +38 (093) 404 66 08 або +38 (048) 788 83 84

Результати конкурсу будуть оголошені не пізніше 12 листопада 2018 року.

Організатори конкурсу зберігають за собою право на зміну умов проведення конкурсу, а також, право не пояснювати причини та рішення щодо відхилення заяв учасників конкурсу.

 

  • Контакти

 

  • Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

 

Онлайн курс з дебатів та менеджменту молодіжних спільнот

 

 

Відтепер навчитись дебатувати можливо навіть не виходячи з дому. «Debate for Changes» NGO та Одеське відділення ВМГО «Федерація дебатів України» за підтримки посольства Фінляндії в Україні та Impact Hub Odessa створили онлайн курс за дебатів.

Ви дізнаєтесь як за допомогою дебатів опанувати навички публічних виступів, аналітичного і критичного мислення, навчитесь структуровано та аргументовано викладати свою точку зору, отримаєте можливість розвивати свої лідерські якості.

Що таке дебати?

Дебати - популярна у всьому світі інтелектуальна гра, метою якої є розвиток інтелектуального і творчого потенціалу людини. Гра, в яку грають навіть президенти.

Дебати - це змагання в переконливості. Одна команда аргументовано доводить певне твердження, інша - опонує їй. Критеріями перемоги є обгрунтованість виступу команди.

Дебати - цей міжнародний студентський рух. Дебатні клуби існують в університетах всього світу, щорічно проходить Європейський (EUDC) та Всесвітній (WUDC) чемпіонати з дебатів.

Для кого цей курс?

    • Для громадських активістів та викладачів;
    • Для тих, хто хоче навчитись дебатувати;

 

  • Для діючих або майбутніх голів дебатних клубів та молодіжних спільнот.

 

Як проходить процес навчання?

    • У зручний для вас час, адже всі відео вже знаходяться на онлайн платформі;

 

  • Вам знадобиться комп’ютер або мобільний телефон.

 

Реєструйтесь за посиланням - www.udemy.com/youth-debate-for-changes/

У чому секрет популярності дебатів серед молоді?

Відповідає Анна Крис - авторка курсу “Менеджмент дебатних спільнот”

“У нашій країні молодь втрачає свій голос, можливість висловлювати думки, усвідомлювати свою значимість у світі та в процесах, що відбуваються навколо. Дебати вчать брати відповідальність на себе, не бути пасивним спостерігачем, дарують можливість не складати свої думки на полицю, а висловлювати їх, згодом втілюючи в життя бажане, і, звичайно, дебати – це молодіжний рух, де кожен знайде справжніх друзів.”

До зустрічі на курсі!

 

  • Контакти

 

  • https://www.udemy.com/youth-debate-for-changes/

 

TechSoup Україна: отримайте найсучасніший ліцензійний софт за 5% від його ринкової вартості

 

 

TechSoup надає пільгове програмне забезпечення, технічні засоби та пропонує освітні програми громадським і благодійним організаціям, а також публічним бібліотекам. TechSoup Україна успішно працює з 2016 року. Відтоді українські неприбуткові організації отримали пільгове програмне забезпечення на суму понад 11 млн грн.

Глобальна мережа TechSoup обслуговує майже 700 тисяч організацій в усьому світі, надаючи їм доступ до технологічних рішень, яких вони потребують для виконання своїх місій.

Обсяг допомоги, яку вже надав TechSoup, сягає 5 млрд дол. США. TechSoup забезпечує агентів змін сучасними технологічними рішеннями й навичками, необхідними для провадження суспільних перетворень.

Із 2016 року TechSoup Україна діє у партнерстві з Ресурсним центром ГУРТ – національним центром суспільної інформації та експертизи.

 

Завдяки участі в Програмі технологічної підтримки НПО (TechSoup Україна) організації заощаджують 92-96% ринкової вартості замовленого програмного забезпечення.

ВІЗЬМІТЬ УЧАСТЬ У ПРОГРАМІ ТА ОТРИМАЙТЕ

  • найсучасніше програмне забезпечення за 5% від його ринкової вартості
  • автоматичні оновлення програмного забезпечення
  • ефективний захист даних і конфіденційної інформації
  • душевний спокій і задоволення робити добрі справи легальним шляхом

Скористайтеся можливістю отримати ліцензійне пільгове програмне забезпечення за Програмою технологічної підтримки неприбуткових організацій України (TechSoup Україна). Наприклад, ліцензію Windows можна отримати лише за 269 грн.



Увесь перелік продуктів програмного забезпечення, доступного на пільгових умовах, є на сайті TechSoup Україна.

Команда TechSoup Україна із задоволенням допоможе вам розібратися в програмах TechSoup та зорієнтує в процесі замовлення ПЗ. Телефонуйте за номером 044 296 1052 або пишіть на e-mail Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Детальніше про Програму технологічної підтримки НПО читайте за посиланням.

 

  • Контакти

 

  • 044 296 1052
  • Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

 

 

Відділ громадської дипломатії NATO оголошує конкурс грантів

 

 

Відділ громадської дипломатії оголосив унікальний конкурс проектів NATO@70 з метою визначити, яким громадам і неприбутковим громадським організаціям надати фінансову підтримку для розроблення і впровадження цільових комунікаційних заходів. Дедлайн - 16 листопада 2018 р. (далі - англ.).

The NATO’s Public Diplomacy Division has launched a unique NATO@70call for project proposals, with the aim of providing discretionary financial support to community and civil society non-profit organizations for developing and implementing tailor-made communications activities.

The overarching objective of NATO@70 communications activities is to strengthen NATO’s positioning as the ultimate guarantor of freedom and security, with a specific focus on the organisation’s history and its future.

Communications Objectives

  • General objective:
    • To increase public support for NATO.
  • Specific objectives:
    • To increase knowledge, awareness and understanding of NATO, its values and its longstanding role in safeguarding global security;
    • To highlight and reflect upon seven decades of NATO’s transatlantic cooperation to promote peace and safeguard the freedom of its citizens, honouring the past of the organisation while looking towards the future.
    • To present a view of NATO which connects with citizens on a personal level, sharing human stories and favouring innovative and non-traditional approaches.
    • To produce content about NATO of enduring value, which can be shared widely within and outside traditional NATO and NGO networks.
    • To showcase NATO as an Alliance for the 21st century, relevant to all generations, but especially young people.

Budget and Duration

  • For this call for proposals, financial support up to EUR 30.000 will be considered.
  • Project implementation must take place between February and December 2019.

Target Audiences

While NATO’s communications efforts aim to reach the general public, the following groups are considered priority audiences for the Alliance:

  • Successor generation (young people 0-17, 18-24, 25-34 years old), who usually no longer link NATO to peace or peacekeeping.
  • Women, who are an underrepresented segment of the NATO audience.
  • Broader, non-specialised publics who may not have a college education, who normally haven’t been exposed to NATO as a relevant factor in today’s international military and political fields.
  • Influencers, opinion formers and decision makers.

Eligibility Criteria

Non-profit organisations (NGOs, universities, think tanks, community groups and organisations, and any other pertinent civil society organisations) from:

  • NATO member nations  as well as from NATO partner countries (including but not limited to former Yugoslav Republic of Macedonia, Georgia, Moldova, Ukraine, Western Balkans).

How to Apply

Applicants should send their project proposal, along with all the necessary supporting documentation at the address given on the website with the subject line “NATO@70 Call for Proposals – NAME OF ORGANISATION – COUNTRY”.

Source and application.


 

 

Програма ґрантів НВСЕ 2018-2019

 

 

Відкрито другий конкурс Програми ґрантів Harald Binder Cultural Enterprises на підтримку культурних, мистецьких та освітніх проектів. Заявки приймаються до 1 листопада 2018 року. 

Сума ґранту становить від 500 до 5 000 € та покрити 70% від усього бюджету проекту. 

Заявки приймаються від громадських, неурядових та неприбуткових організацій англійською мовою. Аплікаційн форма заповнюється онайн на сайті НВСЕ: http://hbce.com.ua/our-grants/

Обов’язковою є реалізація проекту з січня по листопада 2019 в Україні.

Крайній термін подачі проектів: 1 листопада 2018 р. (до 18:00 за київським часом).

Детальна інформація про критерії Програми та аплікаційна форма доступні на сайті: http://hbce.com.ua/our-grants/.

Зустріч про умови та деталі подачі заявок відбудеться 8 жовтня, о 17.00, у Львові: НВСЕ Grant Program 2018-2019: деталі подачі проектних заявок.

Конкурс відбувається вдруге. Переможцями першого добору HBCE Grant Program були такі проекти та організації зі всієї України: центр інноваційної освіти “Про.Світ”, громадська організація “Культурний проект”, міжнародний культурний форум “СлободаКульт”, міждисциплінарний центр дослідження сучасного мистецтва “Dream Project”, центр незалежного театру “Сцена 6”, освітній проект музичного навчання дітей та дорослих “Vedel School”, кіношкола “Wіz-Art”.

Harald Binder Cultural Enterprises (HBCE) заснована у 2015 році культурним підприємцем та меценатом Гаральдом Біндером, який більше 20-ти років провадить дослідницьку діяльність в Україні та є засновником Центр міської історії у Львові. В основі діяльності HBCE підтримка ініціатив, що сприяють сталому розвитку культури та освіти в Україні. Найбільшим проектом HBCE є створення сучасного міждисциплінарного мистецького простору Jam Factory Art Center на Підзамче, в індустріальному районі Львова.

Контакти:

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 Контакти

  • Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

  • Файли

 


 

 

Тренінг для тренерів у Польщі

 

 

Оголошується набір учасників тренінгу для тренерів-початківців, які зацікавлені у розробці та проведенні навчальних заходів для молоді у сфері підприємництва, розвитку кар’єри, візуальної комунікації та волонтерства.

Тренінг проходитиме з 25 січня до 1 лютого 2019 року у передмісті Варшави.

Метою тренінгу є формування у учасників тренерських компетенцій для навчання молодих людей задля їх кращої інтеграції на ринку праці.

До участі у тренінгу буде відібрано 25 учасників з України. Робоча мова – англійська. Детальнішу інформацію про тренінг можна знайти у прикріпленому файлі або завантажити тут.

Програма тренінгу включатиме сесії з планування та оцінки навчальних заходів, а також вивчення теоретичного матеріалу та відпрацювання практичних навичок проведення занять на основі сценаріїв за темами: “Візуальна комунікація”, “Підприємництво”, “Консультування з питань кар’єри” та “Волонтерство”. Попередньо з методологією та окремими матеріалами можна ознайомитись в рамках онлайн-тренінгу.

Після закінчення тренінгу учасники отримають сертифікати.

Організатори забезпечують проживання та харчування учасників, а також покривають транспортні витрати на суму до 180 євро. Учасники сплачують організаційний внесок у розмірі 1500 гривень (50 євро). Організаційний внесок є гарантією участі кандидата у тренінгу та повинен бути сплачений на банківський рахунок впродовж семи днів після отримання запрошення.

Для участі у тренінгу необхідно мати діючий закордонний біометричний паспорт або шенгенську візу, дійсну щонайменше до 1 лютого 2019 року. У випадку відсутності біометричного паспорта/візи, учасники повинні самостійно отримати біометричний паспорт до 25 січня 2019 року.

Останній термін подання аплікаційної форми 23 листопада 2018 року. Відібраним учасникам буде надіслано запрошення та додаткову інформацію не пізніше 3 грудня 2018 року.

Контактна особи для будь-яких питань, пов’язаних із участю у тренінгу:

Олена Грабовська, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Довідка:

Тренінг проводиться в рамках проекту “Містки до можливостей: крос-секторна ініціатива з підтримки молодих людей у пошуку роботи та розвитку молодіжного підприємництва” (Проект ENpower) співфінансується Європейською Комісією через Виконавчу Агенцію з питань освіти, аудіовізуальних засобів та культури в рамках програми Еразмус+, компонент КА2 – Співпраця для інновацій та обміну кращими практиками – посилення спроможності у сфері роботи з молоддю та фінансується з коштів Європейського Союзу.

Виконавець проекту – Регіональний благодійний фонд ”Резонанс”.

Партнери проекту:

  • Фундація “Даніс (Fundatia Danis pentru Dezvoltare Manageriala, Румунія)
  • Norsensus Mediaforum (Норвегія)
  • Фундація активних ініціатив розвитку (Fundacja Aktywnych Inicjatyw Rozwoju, FAIR, Польща). 

 

  • Контакти

 

  • Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

 

Конкурс «Кращий студент України»

 

 

Демонструйте свою активність, розум, креатив і талант, беручи участь у Всеукраїнській конкурсній програмі «Кращий студент України».

Десятки тисяч молодих українців у пошуках кращого життя виїжджають за кордон, у т.ч. для отримання освіти – і значна частина зовсім не збирається повертатися. На якісну освіту нашій державі, на жаль, не вистачає коштів. Однак, незважаючи ні на що, наші спудеї – найкращі. Демонструйте свою активність, розум, креатив і талант, беручи участь у Всеукраїнській конкурсній програмі«Кращий студент України». Реєструйтеся!

Щоб бути визнаним «Кращим студентом», потрібно достойно подолати 3 етапи конкурсу: вишівський, регіональний і, врешті-решт, фінал, який проходитиме за участі переможців/ниць регіональних змагань зі всієї країни. Проявити себе можна у 10 номінаціях. Які це номінації й усі деталі про конкурс – читайте в офіційному анонсі.  

«Кращий студент України» – системна конкурсна програма, покликана виявити та надати імпульс до подальшого розвитку студентської молоді України як авангарду розвитку українського суспільства. Проходить від вишівських, регіональних до всеукраїнського етапу. Програма відбувається за організаційного сприяння Міністерства освіти і науки України і підтримки Міністерства молоді та спорту України.

Знаєте, що талановиті? Заслуговуєте на визнання? Любите свою країну, тому прагнете жити й працювати в Україні?

Студреспубліка проводить конкурс у 10 номінаціях, які відображають прогресивні напрямки українського студентства та пропонує Вам узяти участь у одній чи навіть кількох номінаціях, аби показати свої вміння на всі 100%. Традиційні 8 номінацій конкурсу:

 

  • Кращий студент України (комплексна характеристика);
  • Кращий студент-аналітик України;
  • Кращий студент-громадський діяч України;
  • Кращий студент-дизайнер України;
  • Кращий студент-медійник України;
  • Кращий студент-науковець України;
  • Кращий студент-програміст України;
  • Кращий студент-спортсмен України.

2 нові номінації, поява яких викликана суспільним запитом на відзначення належних до них категорій молоді:

  • Кращий студент-підприємець України;
  • Кращий студент-профспілковий активіст України.

Долучитися дуже просто. Проходьте онлайн-реєстрацію, обирайте номінацію, в якій хочете змагатися, неодмінно вказуйте всі свої досягнення у цій царині, підтверджуючи їх своїми здобутками, нагородами, грамотами тощо. Якщо ж Ви хочете позмагатися у головній номінації – «Кращий студент України» в комплексній характеристиці – необхідно буде підготувати відеопрезентацію про себе і представити власний соціальний проект. Детально про все можна дізнатися у регіонального/ї координатора/ки по Вашому регіону.

 

«Учітеся, брати мої! Думайте, читайте», — говорив великий Тарас Григорович. І неодмінно демонструйте своєму регіону і всій Україні, що лише такі, як ви, молоді, активні, інтелектуальні та відповідальні, здатні добитися миру, прогресу, модернізації нашої країни. Творимо Україну майбутнього разом зі Студреспублікою!

Плідна діяльність кожної людини заслуговує на визнання та винагороду!

За довідками звертатися: (044) 529-13-75.
Із питань медіа та партнерства: бренд-менеджерка Віра Андріюк (097) 883 22 26, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Положення про КСУ   
Регіональні координатори, дати та місця проведення «регіоналок» КСУ      
Плакат КСУ 
Фінал конкурсу «Кращий студент України-2016» 

*  *  *

Організатори: ВМГО «Студентська республіка», НДЛМ за підтримки Міністерства молоді та спорту України, оргпідтримки Міністерства освіти і науки України.
Партнери: компанія Impression, компанія JYSK, компанія MacCoffe, видавництво «Саміт-книга».

 

  • Контакти

 

  • Питання медіа та партнерства: бренд-менеджерка Віра Андріюк (097) 883 22 26
  •  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

ВІТАЄМО!!! НАМ 200 РОКІВ!

  • Віртуальний тур
  • Віртуальний тур
  • Віртуальний тур
  • Віртуальний тур

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/