Програма грантової підтримки "MEET UP! Німецько-українські зустрічі молоді - 2017"

 Програма грантової підтримки "MEET UP! Німецько-українські зустрічі молоді - 2017"

Німецький фонд «Пам'ять, відповідальність, майбутнє» (Фонд EVZ) оголошує про Програму підтримки «MEET UP! Німецько-українські зустрічі молоді» за сприяння Міністерства закордонних справ Німеччини та Фонду ім. Роберта Боша.

Метою програми є інтенсифікувати відносини з Україною, надати підтримку молодим людям з Німеччини та України, з активною позицією за демократичні цінності та підтримати порозуміння між народами. 

Останній день подання: 11 грудня 2016 року.

У контексті зустрічей має бути надана можливість спільно опрацювати проект в сфері історично-політичної чи правозахисної освіти, німецько-українських відносин, ненасильницького вирішення конфліктів,  або інших подібних актуальних тем. Також можуть бути підтримані і обміни з мистецькою, або медіальною складовою, як, наприклад, театральні проекти, фільми, виставки, або інтернет-портали. 

Які витрати можуть бути профінансованими?

В рамках проекту можуть бути підтримані витрати на персонал, проїзд, проживання та харчування, а також підготовка та презентація результатів. Обсяг асигнування залежить від кількості учасників з Німеччини та України та від запланованих заходів. Зустрічі повинні відбуватися в Німеччині та/або в Україні. Власний внесок та внесок третьої сторони є бажаними, але не є умовою для асигнування.

Хто може подати заявку?

Заявник на отримання гранту може бути або приватною або юридичною особою. Отримувачем гранту можуть бути тільки юридичні особи, такі як навчальні заклади, університети, організації, об'єднання з Німеччини та України.

Проекти мають бути завершені до 30.04.2018 р. У 2017 році програма підтримки проходитиме під гаслом «Агенти змін».

Заявка заповнюється німецькою чи англійською мовами.

Останній день подання: 11 грудня 2016 року.

Деталі щодо подання заявки ви знайдете у додатку.

Джерело: http://bit.ly/2eqgUt8

Контакти

  • Foundation “Remembrance
  • Responsibility and Future“
  • Evelyn Scheer Tel: +49 (0) 30 25 92 97-65 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
  • Artem Iovenko Tel: +49 (0) 30 25 92 97-31 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
  • http://bit.ly/2eqgUt8

Файли

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/