Конкурс проектів на розвиток культурного сектору

Програма Culture Bridges  фінансуватиме низку активностей, зокрема міжнародну мобільність фахівців, проекти національної і міжнародної співпраці, тренінги з культурного менеджменту та ознайомчі поїздки до країн ЄС. Упродовж трьох років будуть виділені понад 100 грантів в різних категоріях

Culture Bridges – це нова програма, що сприяє розвитку українського культурного сектору та ефективному налагодженню зв’язків між культурними операторами та інституціями в Україні та ЄС. Сulture Bridges фінансується Європейським Союзом та впроваджується Британською Радою в Україні у партнерстві з EUNIC – мережею Національних  інститутів культури Європейского Союзу.

Упродовж трьох років будуть виділені понад 100 грантів в різних категоріях. Серед інших можливостей, що пропонуються в рамках Culture Bridges, - спільні мистецькі проекти культурних інституцій-членів EUNIC та підтримка українських та європейських інституцій, що планують подати заявки на програму «Креативна Європа».

Програму офіційно розпочато 10 листопада. Форми для подання грантових заявок, поради щодо заповнення форм та інша супровідна документація для першого раунду заявок будуть доступні  20 листопада 2017 року за посиланням. http://www.britishcouncil.org.ua/culture-bridges

Наступні раунди будуть оголошуватися кожні три місяці у 2018 і 2019 році.

Завантажте докладний опис програми, аби довідатися більше про її завдання, кінцеві терміни подання заявок, можливості отримання фінансування, оцінювання заявок, а також інші умови участі.

Запитання, які стосуються процедури подання чи обробки заявок, надсилайте на Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.. Зверніть увагу, що Британська Рада не надаватиме допомогу у заповненні заявок і не консультуватиме щодо змісту запропонованих проектів.

Міжнародна мобільність (до €2,250 / €4,000)

Гранти для українських фахівців у сфері культури для поїздок до країн ЄС (і навпаки) на період від одного до чотирьох тижнів для відвідання конференцій, мережевих подій, фахових форумів, дотичних до сфери культури та/або креативних індустрій, а також для робочого стажування в культурних/креативних організаціях у країнах ЄС (чи в Україні – для заявників з ЄС).

Проекти національної співпраці (до €8,000)

Гранти для українських культурних інституцій із щонайменше двох несуміжних областей України на реалізацію спільних культурних і мистецьких проектів. Проекти можуть бути присвячені широкому колу культурних і творчих секторів, і повинні тривати від трьох до шести місяців. Ця грантова категорія доступна лише для заявників з України: неурядових, громадських організацій та державних і приватних інституцій.

Проекти міжнародної співпраці (до €10,000, €20,000 або €50,000)

Гранти для культурних операторів з України та країн ЄС на реалізацію спільних проектів, які сприяють обміну досвідом та ідеями між Україною та ЄС, та/або створенню нових культурних продуктів. До проекту має бути залучена Україна та щонайменше одна країна ЄС. Тривалість проекту – від 3 до 12 місяців. Ця категорія відкрита лише для партнерських заявок від двох або більше організацій будь-якої форми власності, що базуються в Україні та ЄС, а не для індивідуальних заявників.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/