ЯРМАРОК ВАКАНСІЙ “IMPULSE” в Одесі

ЩО ЦЕ?

Безкоштовний захід для студентів та випускників з можливістю всього за один день влаштуватись на роботу мрії у міжнародну чи українську компанію.

 

КОЛИ?

11 квітня 2019

з 11:00 до 16:00

 

ДЕ?

ОНУ ім. І.І. Мечнікова, Французький бульвар 24/26

 

ЯК УСЕ ВІДБУВАЄТЬСЯ?

На Ярмарку Вакансій в Одесі будуть представлені кращі міжнародні та українські компанії, загальна кількість яких більше 25! Кожен учасник, який відвідає захід, зможе тет-а-тет поспілкуватися з HR-ом будь-якої компанії і за бажанням відразу пройти співбесіду і, якщо пощастить, отримати запрошення на стажування або роботу. Різні сфери діяльності, full-time і part-time пропозиції, перший досвід роботи під час навчання і безліч сучасних та перспективних вакансій!

 

На території Ярмарку, спільно з Одеським міським центром зайнятості та університетом ім. Мечникова буде організовано вільний простір для нетворкінгу студентів і роботодавців. Де будуть представлені результати всеукраїнського анкетування про пріоритетні напрямки працевлаштування молоді, в якому було задіяно понад 500 студентів.

А також вас чекає робота з фокус-групою, безкоштовні тренінги і приваблива атмосфера до спілкування.

 

Засновник - компанія Ярмарок вакансій «Імпульс» Stud-Point вже 9 років організовує ярмарки в п'яти найбільших містах України з метою створення більш 1000000 успішних кар'єрних історій. Сьогодні команда має 754 партнерів-роботодавців, 50000 фоловерів, 15 освітніх та авторських проектів.

 

Більше про Ярмарок вакансій можна дізнатися на сайті jobfair.stud-point.com



Наші контакти:

Київ, вул. Євгена Коновальця, 36д. Офіс "STUD-POINT"

(044) 228 82 81,

(050) 346 36 36,

(098) 346 36 36,

(073) 346 36 36

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/