Конкурс заявок на Літню школу по протидії домашньому насильству

Координатор проектів ОБСЄ в Україні відкриває конкурс заявок на участь у Літній школі для майбутніх фахівців/фахівчинь соціальної сфери та психологів/психологинь, які бажають ознайомитися з кращими практиками соціальної роботи при наданні послуг та психологічної допомоги постраждалим від домашнього насильства.

До участі в Літній школі запрошуються студенти та студентки старших курсів вищих навчальних закладів за напрямком підготовки фахівців соціальної сфери та психологів. Заявки будуть розглянуті на конкурсній основі. Перевага надаватиметься кандидатам, які пройдуть онлайн курс «ДІМ (НЕ)БЕЗПЕКИ» (курс розміщено на сайті EdEra: https://nonviolence.ed-era.com/). Усі апліканти повинні до 9 серпня 2020 року включно заповнити Гугл-форму за посиланням: https://forms.gle/GFZEY4m1M5wFP8NaA. Про результати відбору успішних кандидатів та кандидаток буде поінформовано 11 серпня 2020 року.

Успішним кандидатам/кандидаткам буде відшкодовано витрати на проїзд до та з місця проведення Літньої школи. Проживання та харчування забезпечуються організаторами. Успішні кандидати будуть додатково поінформовані про точне місце проведення та інші деталі Літньої школи.

Захід організовується в рамках проекту Координатора проектів ОБСЄ в Україні  «Посилення спроможності Міністерства соціальної політики України у протидії домашньому насильству».

Літня Школа буде проводитися з урахуванням усіх санітарних вимог та правил безпеки в умовах пандемії COVID-19.

Протягом трьох днів учасники та учасниці заходу матимуть можливість отримати додаткові знання у сфері протидії домашньому насильству, зокрема щодо новел законодавства, що стосується протидії домашньому насильству, реагування на випадки домашнього насильства та ідентифікації постраждалих, надання соціальних послуг і допомоги постраждалим та роботи з кривдниками, а також ознайомлення з кращими практиками протидії домашньому насильству в регіоні ОБСЄ.

 

Приєднуйтесь до нас!

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/