Зв`язки з випускниками, їх працевлаштування та кар`єрне зростання.

Основна місія університету – це підготовка кваліфікованих фахівців для системи освіти як південного регіону України, так і інших держав.

За роки існування в його стінах підготовлено для нашої держави, ближнього та далекого зарубіжжя понад 100 тисяч педагогів, серед яких більше 2000 стали народними вчителями, відмінниками та заслуженими працівниками освіти, науки, культури і спорту.  

Учні та представники наукових шкіл університету працюють у різних країнах світу. Серед випускників університету є Герої Радянського Союзу, України, народні вчителі, учені-академіки, видатні державні діячі, заслужені художники, музиканти й артисти, 22 чемпіони різних Олімпійських ігор, понад 50 чемпіонів та призерів першості Світу та Європи, 29 Заслужених тренерів та майстрів спорту СРСР та України тощо.

В університеті в структурі відділу кадрів діє сектор сприяння працевлаштуванню випускників, який виконує функції центру кар’єри та надає консультації випускникам щодо працевлаштування, допомагає їм знайти  перше місце роботи, підтримує зв'язок з випускниками. 

Університет постійно взаємодіє з Одеським міським центром зайнятості на підставі угоди про співпрацю, а також з Департаментом освіти і науки Одеської міської ради, територіальними відділами освіти міста та області, керівниками окремих закладів освіти та іншими.

У квітні 2019 року на базі університету відбувся «Ярмарок вакансій» для студентів старших курсів та випускників. Понад 20 керівників та представників організацій, установ, підприємств та закладів освіти мали можливість презентувати вакансії та програми стажування.

Спільно з психологічною службою університету сектором сприяння працевлаштуванню випускників в 2018 році проведено моніторинг працевлаштування  випускників з погляду роботодавців. За результатами проведеного дослідження установлено, що 72% випускників 2018 року було працевлаштовано. За період 2016-2018 р.р. близько 2% випускників мали кар`єрне зростання.

У 2018 році було запроваджено нову сторінку сайту університету «Відгуки відомих випускників», яка відображує інформацію про оцінку діяльності закладу вищої освіти та рівня фахової підготовки як від вітчизняних, так і іноземних випускників.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/