Повір в себе та виграй грант: новий конкурс з грантовим бюджетом у 63 000 грн!

До уваги студентів!
Сьогодні студенти можуть отримати гранти на навчання в рамках проекту «Scholarship в Україні». Це соціальна програма, яка тільки набирає популярності в нашій країні.  «Scholarship в Україні» започатковано агентством інтернет-маркетингу CyberShark у 2018р.

Основна мета цього соціального проекту – стимулювати українських студентів до поглибленого вивчення різних сфер діяльності та показати, що завдяки своїм знанням можна отримати гарний дохід, задовго до вручення омріяного диплому. 

Наразі проходить новий (!) конкурс в межах цього проекту. Загальна сума грантів становить 63 000 грн. Переможці отримають по 15 000 грн. Учасники, що посядуть друге місце по 5000 грн, а ті студенти, чиї роботи будуть на третьому місці отримають заохочувальний приз у 1000 грн. 

Ці кошти не видаються безпосередньо учасникам, а будуть направлені для оплати їхнього навчання. Якщо студент навчається на контрактній основі – йому профінансують рік навчання у ВНЗі, якщо на бюджетній основі – кошти перерахують на оплату додаткових освітніх програм, курсів тощо на вибір студента-переможця. 

Хто може стати учасником IV-конкурсу Scholarship в Україні?

Вибороти грант мають право:

  • студенти 2-5 курсів у тому числі й магістри;
  • студенти, що навчаються на контрактній чи бюджетній основі;
  • студенти будь-якого факультету;
  • громадяни України.

Приймати участь можуть студенти друго-п’ятого курсів всіх українських вузів, але тільки громадяни нашої країни, що проживають на підконтрольних територіях. Організатори конкурсу не обмежуються участю студентів тільки профільного економічно-фінансового спрямування. Не має різниці яку спеціальність ви здобуваєте, головне бажання підвищити рівень своєї фінансової грамотності, фахова та унікальна робота.

Що потрібно для участі в конкурсі?

Щоб стати учасником «Scholarship в Україні» потрібно подати попередню заявку та виконати роботу до 20 листопада 2019 року. Конкурсну роботу надіслати організаторам конкурсу на електронну пошту - 이 이메일 주소가 스팸봇으로부터 보호됩니다. 확인하려면 자바스크립트 활성화가 필요합니다.



https://www.scholarship.in.ua. Робота має бути унікальною. Всі роботи будуть перевірятись на плагіат, не унікальні не допускаються до участі.

 Участь у конкурсі є безкоштовною. 

Журі буде проводити оцінювання в два етапи. На початку будуть відібрані три найкращі роботи, далі їх авторів заросять на презентацію та захист. 

Подати заявку та ознайомитися з темами і вимоги до робіт можна на сторінках грантонадавачів:
1 грант - https://maanimo.com/scholarship
2 грант - https://banker.ua/grant/
3 рант - https://www.ukrstrahovanie.com.ua/student-grant

Це має бути фахова, унікальна стаття від 1000 до 3000 слів, написана українською або російською мовою.
Ознайомитися з попередніми конкурсами в межах цього соціального проекту можна  на офіційному сайті за посиланням https://scholarship.in.ua/uk/provedeni-konkursi/ .

Як зв’язвтися з організаторами?

Телефон: +38 (098) 688-27-28. 

Електронна пошта: 이 이메일 주소가 스팸봇으로부터 보호됩니다. 확인하려면 자바스크립트 활성화가 필요합니다.

Scholarships в Україні допомагає талановитим студентам реалізувати себе та підвищити рівень своєї фінансової грамотності. Реєструйте заявки, виконуйте роботи та не втрачайте можливість виграти грант на оплату навчання і додаткових освітніх програм!



© 2017 Університет Ушинського

Please publish modules in offcanvas position.

https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/