ІНФОРМАЦІЙНИЙ БЮЛЕТЕНЬ №2 (червень)

Грант для студентів  «Соціальна програма Scholarship»

Запрошуємо студентів Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К.Д. Ушинського взяти участь у соціальній програмі Scholarship.

Головний приз - гранти (стипендія) на сплату року навчання в українському ВНЗ. 

Наразі відкрито 12 номінацій: 

17 000 грн. -  https://kyiv.repair/soczialnaya-programma-scolarship-ot-scz-kiev-remont.html (запитання та роботи надсилати на пошту scholarship - 이 이메일 주소가 스팸봇으로부터 보호됩니다. 확인하려면 자바스크립트 활성화가 필요합니다.)

21 500 грн  -  https://nadomu.kiev.ua/start-programmyi-scholarship-ot-kompanii-remont-na-domu.html (запитання та роботи надсилати на пошту: 이 이메일 주소가 스팸봇으로부터 보호됩니다. 확인하려면 자바스크립트 활성화가 필요합니다.)

20 000 грн. -  https://renix.com.ua/scholarship/ (запитання та роботи надсилати на пошту: 이 이메일 주소가 스팸봇으로부터 보호됩니다. 확인하려면 자바스크립트 활성화가 필요합니다.)

44 000 грн. -  https://www.lumident.kiev.ua/sotsialnaja-programma-scholarship (запитання та роботи надсилати на пошту: 이 이메일 주소가 스팸봇으로부터 보호됩니다. 확인하려면 자바스크립트 활성화가 필요합니다.)

18 000 грн. -  https://seoquick.com.ua/scholarship-ua/ (запитання та роботи надсилати на пошту: 이 이메일 주소가 스팸봇으로부터 보호됩니다. 확인하려면 자바스크립트 활성화가 필요합니다. обо через форму зворотнього зв'язку)

27 000 грн. -  https://lukashuk.com.ua/scholarship/ (запитання та роботи надсилати на пошту: 이 이메일 주소가 스팸봇으로부터 보호됩니다. 확인하려면 자바스크립트 활성화가 필요합니다.)

30 000 грн. -  https://autoclav.com.ua/scholarship (запитання та роботи надсилати на пошту: 이 이메일 주소가 스팸봇으로부터 보호됩니다. 확인하려면 자바스크립트 활성화가 필요합니다.)

17 000 грн. -  https://geospektr-7.com.ua/ru/scholarship/ (запитання та роботи надсилати на пошту: 이 이메일 주소가 스팸봇으로부터 보호됩니다. 확인하려면 자바스크립트 활성화가 필요합니다.)

14 000 грн. -  http://fxadvice.net/scholarship/ (запитання та роботи надсилати на пошту: 이 이메일 주소가 스팸봇으로부터 보호됩니다. 확인하려면 자바스크립트 활성화가 필요합니다.)

20 000 грн. -  https://sweetcv.com/ua/scholarship-2020 (запитання та роботи надсилати на пошту: 이 이메일 주소가 스팸봇으로부터 보호됩니다. 확인하려면 자바스크립트 활성화가 필요합니다.)

23 200 грн. -  https://an-studio.kiev.ua/scholarship/ (запитання та роботи надсилати на пошту: 이 이메일 주소가 스팸봇으로부터 보호됩니다. 확인하려면 자바스크립트 활성화가 필요합니다.)

500   EUR   -  https://wellcoinpay.com/scholarship-program/ (запитання та роботи надсилати на пошту: 이 이메일 주소가 스팸봇으로부터 보호됩니다. 확인하려면 자바스크립트 활성화가 필요합니다.)

Участь повністю безкоштовна. 

Ми оплачуємо навчання в усіх закладах, як приватних, так і державних, а також прагнемо знайти талановитих молодих спеціалістів. 

З повагою 

Лілія Ярмоленко, куратор соціальних і благодійних проектів


Презентація можливостей Міжнародного Вишеградського Фонду

Презентуватиме International Visegrad Fund на Третьому міжнародному ярмарку грантів у сфері культури його проєктний менеджер — Dániel Péter. Даніель розкаже про грантову програму Visegrad+ та які можливості вона дає українським аплікантам.

Міжнародний Вишеградський Фонд — це міжнародна донорська організація, створена у 2000 році урядами країн Вишеградської групи (V4) - Чехією, Угорщиною, Польщею та Словаччиною з метою сприяння регіональній співпраці у Вишеградському регіоні (V4), а також між регіоном V4 та іншими країнами, особливо у регіонах Західних Балкан та Східного партнерства.

Фінансова підтримка Фонду надається через грантові та стипендіальні програми. Грантові програми можуть покрити 100% від загальної вартості проєкту, який триває 18 місяців, тоді як стипендії призначаються тим, хто навчається на магістратурі, магістрам та дослідникам для вивчення одного або декількох семестрів у Вишеградському регіоні.

Для українських аплікантів, доступні такі грантові програми Фонду як Visegrad та Visegrad+, що зфокусовані на темі "Культура та спільна ідентичність".

Презентуватиме International Visegrad Fund на Третій міжнародний ярмарок грантів у сфері культури його проєктний менеджер — Dániel Péter. Даніель розкаже про грантову програму Visegrad+ та які можливості вона дає українським аплікантам.

Даніель працює у Фонді майже 3 роки, надає консультації новим аплікантам, а також керує контрактними проєктами та платформою онлайн-заявок. Він вже неодноразово представляв програми грантів та мобільності Фонду у регіоні V4 та за його межами.

Реєструйтеся на Ярмарок⬇https://forms.gle/2EmvKbeimbpiqjC48

та знатимете більше і про міжнародні грантові можливості!

 


Конкурс на участь у навчальній програмі «Посилення правової спроможності ГО»


Посилення правової спроможності ГО – це навчальна програма, яка передбачає співпрацю громадських організацій та юридичних компаній з метою вдосконалення внутрішніх операційних процесів ГО.

Програма може допомогти Вашій організації вирішити питання різного характеру:
- допомога в налагодженні внутрішніх документів (політики та процедури);
- допомога у вирішенні правових питань, що стосуються діяльності організації;
- аналіз внутрішніх процесів організації та отримання рекомендацій щодо їх покращення (комунікація, документообіг, тощо);
- допомога з опрацюванням алгоритму щодо досягнення бажаного результату за одним із завдань організації;
- Ваш особистий запит.

Отримавши запит із описом проблеми чи питання від Вашої організації, ми презентуємо його представникам юридичного бізнесу. Після цього юридична компанія може взятись допомогти Вам в рамках Програми. За умови відбору Вашої організації юридичною компанією, Ви отримаєте рекомендації від юридичних партнерів Програми щодо системного вирішення правових питань, вдосконалення процесів з комунікацією чи документообігом в організації, а також підтримку у впровадженні змін. Партнери Програми - це юридичні компанії, які працюють pro bono.

Навчальна програма передбачає такі етапи:

- збір запитів від громадських організацій;
- презентація запитів представникам юридичних компаній та відбір запитів;
- спільна робота громадської організації та юридичної компанії над запитом;
- надання рекомендацій від юридичного бізнесу щодо вирішення питання чи вдосконалення процесів у діяльності організації;
- впровадження рекомендацій у діяльність організації за підтримки юридичного бізнесу;
- презентація спільних результатів.

Участь у навчальній Програмі можуть взяти громадські організації та соціальні ініціативи, які працюють для блага та розвитку українського суспільства.

 Для участі потрібно заповнити анкету реєстрації за посиланням shorturl.at/fDEX4 до 19.06.2020 (до 24.00). Будь ласка, вкажіть в анкеті ваше питання або проблему максимально чітко. У випадку необхідності надання матеріалів або додаткової інформації, надішліть їх на адресу 이 이메일 주소가 스팸봇으로부터 보호됩니다. 확인하려면 자바스크립트 활성화가 필요합니다. з темою листа “(назва організації)_Посилення правової спроможності ГО”.

Відібрані учасники Програми будуть оголошені 30 червня 2020 року. Результати аналізу вашої заявки будуть повідомлені на електронну адресу, вказану під час реєстрації. Участь у Програмі безоплатна.

З додатковими питаннями звертайтесь на 이 이메일 주소가 스팸봇으로부터 보호됩니다. 확인하려면 자바스크립트 활성화가 필요합니다. або 093 768 77 57 (Олена Немченко).

Навчання реалізується в рамках Програми Pro Bono Lab Української школи практичних знань з питань доступу до правосуддя. Навчальна програма Pro Bono Lab курується Українська фундація правової допомоги за експертної участі PILnet, ZMINA. Центр прав людини, ІРЦ Правовий простір за підтримки Міжнародний фонд “Відродження”.


 

Онлайн обговорення «Жінки і бізнес: правова взаємодія»

Українська жіноча демократична мережа проводить друге онлайн обговорення на тему “Жінки і бізнес: правова взаємодія”, щоб поліпшити правові можливості для ведення бізнесу!

Усіх активних, амбітних депутаток, представниць бізнесу та громадського сектору з Дніпропетровської, Запорізької, Миколаївської, Одеської, Херсонської областей запрошуємо стати учасниками обговорення, яке відбудеться 19-20 червня.

На події:

  • проаналізуємо новини податкового законодавства
  • розберемо важливі питання подальшого удосконалення правового регулювання у сфері бізнесу
  • спільно підготуємо пропозиції до Верховної Ради України.

Це друге обговорення у межах проєкту, із першою резолюцією, створеною на обговоренні можна ознайомитись за цим посиланням.

Обговорення планується
19 червня 13.00 – 15.30
20 червня 11.00 – 13.00
та проходитиме у форматі zoom-конференції.

Для участі заповніть анкету.

Маєте запитання, пишіть нам на Фейсбук.

 


 

Онлайн-курс «Дистанційна робота для публічних службовців».

Як ефективно працювати у віддаленому режимі?Як налагодити комунікацію з колегами та керівництвом? Як «домовитися» з близькими людьми про робочі години та уникнути можливих непорозумінь? Як зберегти ментальне здоров’я?

Ці питання постали перед усіма нами через пандемію COVID-19.

Налагодження на дистанційну форму роботи публічними службовцями зумовлюють вплив не лише на персональному або особистому рівні. Першочергового впливу зазнають власне виконання функціональних обов’язків працівником. Саме тому важливо забезпечити оперативний та комфортний перехід публічних службовців до нових умов роботи з мінімальним негативним впливом на добробут всієї країни.

Курс «Дистанційна робота для публічних службовців» допоможе налагодити віддалену роботу публічних службовців всіх рівнів, а пропонований інструментарій та поради будуть цікаві широкому слухацькому загалові – від керівників та співробітників підприємств до студентів, викладачів та представників малого та середнього бізнесу.

Цей курс рекомендований Національним агентством України з питань державної служби до використання при розробці та реалізації загальних програм підвищення кваліфікації державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування за змішаною формою навчання.

Звертаємо вашу увагу, що цей курс є складовою частиною загальної короткострокової програми підвищення кваліфікації державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування «Організація роботи державних службовців за межами адміністративної будівлі державного органу», акредитованої Національним агентством з питань державної служби.

Курс створено Програмою розвитку ООН в Україні за фінансової підтримки Федерального уряду Німеччини через Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH у партнерстві з Громадською організацією «Прометеус», Українською школою урядування та Національним агентством України з питань державної служби.

Посилання на онлайн-курс https://courses.prometheus.org.ua/courses/course-v1:UNDP+WO101+2020_T2/about

Контакти

  • 이 이메일 주소가 스팸봇으로부터 보호됩니다. 확인하려면 자바스크립트 활성화가 필요합니다.

 


Онлайнтренінг для креативних підприємців Creative Business Academy

House of Europe запрошує креативні стартапи та підприємців з усієї України до Creative Business Academy – інтенсивного онлайнтренінгу, під якого ви дізнаєтесь, як перетворити сміливу ідею на робочий міжнародний бізнес.

Хто може взяти участь:

представники креативних стартапів та підприємців, що:

  • мають готовий продукт або прототип. Продукт може бути пов’язаний з архітектурою, дизайном, модою, образотворчим мистецтвом, ремеслами, фотографією, музикою, перформативними мистецтвами, кіно, видавничою справою, літературою, медіа, телебаченням, радіо, рекламою, маркетингом, іграми, ІТ, креативними хабами, фестивалями, музеями або галереями, абощо
  • хочуть налагодити роботу бізнесу та вийти на міжнародний ринок
  • мають досвід роботи над власним бізнесом у сфері креативних індустрій у щонайменше рік
  • знають англійську на середньому рівні

Що у програмі:

  • 40 годин лекцій, що дадуть відповіді на основні запити креативного бізнесу: фінансування, захист інтелектуальної власності, маркетинг, пітчинги та вихід на міжнародний ринок
  • Індивідуальні консультації щодо вашого бізнесу з експертами з ЄС
  • Лекції та консультації проводять експерти з ЄС — представники Creative Business Network (CBN). Модератор сесій — Rasmus Wiinstedt Tscherning, CEO, CBN
  • Практичні домашні завдання: для самостійної роботи та співпраці з креативними підприємцями, що також беруть участь у тренінгу
  • Знайомства з креативними підприємцями з усієї України
  • Навчання безкоштовне і проходить онлайн.
  • Найкращі учасники пройдуть на змагання креативних стартапів Creative Business Cup Ukraine. Якщо виграєте на українському відборі, ми оплатимо поїздку на BRIGHT. Creative Business Cup у Копенгагені для одного представника вашого бізнесу.

Як взяти участь:

  • Заповнити англійською мовою форму на онлайновій платформі
  • Зняти відео до 10 хвилин (англійською мовою), що розповість про ваш бізнес та мотивацію взяти участь у тренінгу.

Більше інформації про програму тут. 

 


 

Стипендійний конкурс магістерської програми з управління неприбутковими організаціями

Конкурс на іменну стипендію від випускників «За особливий внесок у розвиток громадянського суспільства».

Щороку Інститут лідерства та управління УКУ оголошує конкурс на іменну стипендію від випускників «За особливий внесок у розвиток громадянського суспільства»

Подавайтеся, якщо Ви спричинилися до реальних вимірних змін у суспільстві через особистий внесок чи сталу діяльність у громадській організації.

Критерії та вимоги до ідеального стипендіата(-ки):
- керівник(-ця) управлінської команди своєї громадської організації або входить до її складу
- має чітко висловлене бажання здобути освіту зі спеціальності «Менеджер-управлінець неприбуткового сектору» для практичного втілення у власній організації чи певного напрямку
- розуміє та чітко артикулює власну мотивацію долучитися до спільноти Інституту лідерства та управління
- відчуває особистий поклик розвивати середовище успішних громадських лідерів/лідерок.

У Вас є чудова нагода отримати стипендію від випускників у сумі 20 000 гривень. Тоді Ваш внесок за навчання за 1,5 роки складатиме лише 3️⃣4️⃣ 0️⃣0️⃣0️⃣ гривень*.

Для того, щоб взяти участь у конкурсі, необхідно:

- Підготувати відео на тему «Як я будую громадянське суспільство».

Якщо Ви працюєте у неприбутковій організації, то це можуть бути проєкти, що стали успішними завдяки Вам.

Тривалість – до 3 хв.

Важливо, щоб у відео був чіткий звук.

- Написати мотиваційний лист: коротку історію про себе та ціль навчання на програмі у форматі “Personal why”.

- Заповнити аплікаційну форму.

Заповнену аплікаційну форму, мотиваційний лист та відео потрібно надіслати одним листом на е-пошту  이 이메일 주소가 스팸봇으로부터 보호됩니다. 확인하려면 자바스크립트 활성화가 필요합니다.

Вкажіть у темі листа: “Іменна стипендія”.

Конкурс триває з 10 по 20 червня включно.

Після 20 червня рішення щодо переможця конкурсу прийматиме конкурсна комісія - випускники магістерської програми з управління неприбутковими організаціями 2018-2019 р.

Завантажте аплікаційну форму під цим анонсом.


*Повна вартість навчання на магістерській програмі з управління неприбутковими організаціями (УНО) складає 70 000 гривень. Завдяки жертводавцям і благодійникам Українського католицького університету у 2020-2021 н.р. студент оплачує лише 54 000 гривень.

Файли

© 2017 Університет Ушинського

Please publish modules in offcanvas position.

https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/