Університет Ушинського широко відзначив Міжнародний день Інститутів Конфуція

27 вересня 2019 року у Міському саду м. Одеси Освітньо-культурний центр «Інститут Конфуція» вшосте відзначив «Міжнародний день Інститутів Конфуція», в якому взяли участь студенти й викладачі Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського, учителі та учні провідних закладів освіти, слухачі курсів китайської мови, представники китайської діаспори, засобів масової інформації, а також гості та мешканці Південної Пальміри. 

З вітальним словом до присутніх звернулися: Генеральний консул Китайської Народної Республіки в м. Одесі пан Сун Лицюнь, ректор Університету Ушинського, академік Олексій Чебикін, головний спеціаліст відділу інформаційно-інноваційних технологій Одеської міської ради Олена Киричук. Захід відбувся за організаційної підтримки департаментів міжнародного співробітництва та маркетингу, культури та туризму Одеської міської ради.

У межах культурного заходу було проведено святковий марафон-концерт, на якому з творчими номерами виступили слухачі лінгвокультурної підготовки університетського центру, а також студенти різних факультетів. Програма концерту передбачала участь учнівської та студентської молоді м. Одеси в різних музичних жанрових напрямах, зокрема у костюмованих етнічних та сучасних танцях, у виконанні китайських й українських популярних пісень, грі на музичних інструментах, а також у флеш-мобі. Ретроспективне шоу становлення китайського костюма справило незабутнє враження на глядачів. 

Гості та мешканці м. Одеси мали можливість узяти участь у майстер-класі з ієрогліфіки, насолодитися написанням свого імені китайською мовою, пізнати мудрість китайської філософії від «самого» Конфуція та сфотографуватися з ним на пам’ять. 

Після урочистої частини програми всі охочі відчули вишуканість китайського чаювання, ознайомилися з інформацією про культурно-освітню діяльність центру «Інституту Конфуція» Університету Ушинського на виставці навчальної літератури.


Директор «Інституту Конфуція» від українського боку О. В. Попова

Директор «Інституту Конфуція» від китайського боку пані Цун Ченцзюй

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/