ФІНАЛ КОНКУРСУ З КИТАЙСЬКОЇ МОВИ І КУЛЬТУРИ «КУБОК ДРУЖБИ»

30 вересня 2019 року в Університеті Ушинського відбувся фінал конкурсу з китайської мови і культури «Кубок дружби», організатором якого виступило Генеральне Консульство Китайської Народної Республіки в місті Одесі. 

На урочистий захід, присвячений 70-річчю створення КНР, завітали: Генеральний Консул Китайської Народної Республіки в місті Одесі пан Сун Ліцюнь, аташе Генерального Консульства Китайської Народної Республіки в м. Одесі пан У Меннан. 

До присутніх з вітальним словом звернулися Генеральний Консул Китайської Народної Республіки в м. Одесі пан Сун Ліцюнь і ректор Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського академік Олексій Якович Чебикін.

Конкурс передбачав виконання студентами та учнями різних вікових категорій фінальних ускладнених завдань на знання китайської мови і культури Піднебесної.

Для гостей і учасників події музичні номери підготували студенти Університету Ушинського та волонтери «Освітньо-культурного центру «Інститут Конфуція». Усі присутні мали можливість ознайомитися з фотовиставкою та виставкою художніх робіт, відеопрезентацією, присвячених сучасному Китаю. Особливу увагу відвідувачів привернули експонати, що демонстрували досягнення Китаю у межах міжнародної економічної ініціативи «Один пояс, один шлях».

Після конкурсної частини програми відбулося урочисте нагородження переможців усіх вікових категорій пам’ятними призами Генерального Консульства Китайської Народної Республіки в м. Одесі.



Директор «Інституту Конфуція» від українського боку        О. В. Попова


Директор «Інституту Конфуція» від китайського боку        Цун Ченцзюй

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/