УНІВЕРСИТЕТ УШИНСЬКОГО ОРГАНІЗУВАВ ВОРКШОПИ З КИТАЄЗНАВСТВА В ОДЕСЬКІЙ ГІМНАЗІЇ №7

12 жовтня 2019 року представники факультету іноземних мов та Освітньо-культурного центру «Інститут Конфуція» Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського  завітали в гості до Одеського навчально-виховного комплексу «Гімназія №7-спеціалізована школа І ступеня з поглибленим вивченням англійської мови» Одеської міської ради Одеської області для проведення в межах профорієнтаційної роботи воркшопів з китайської мови та культури. 

Присутніх привітала декан факультету іноземних мов Університету Ушинського, професор О. В. Попова. Викладачі кафедри перекладу і теоретичної та прикладної лінгвістики, кафедри германських мов та методики викладання іноземних мов, кафедри західних і східних мов та методики їх навчання презентували учням гімназії специфіку навчання за спеціальностями «Мова і література (англійська, китайська, турецька)» і «Філологія. Переклад». 

Університетським Освітньо-культурним центом «Інститут Конфуція» були проведені воркшопи з ієрогліфіки та традицій китайського чаювання. Усім охочим були надані консультації з питань вступу до Університету Ушинського. Академічна спільнота факультету іноземних мов з нетерпінням чекатиме на майбутніх перекладачів і учителів іноземних мов!

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://jdih.depok.go.id/mahjong-wins/ https://www.lippohomes.com/olympus-banyak-scatter/ https://jdih.depok.go.id/uploads/rahasia-mahjong/ https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/