В Університеті Ушинського проведено семінар-тренінг «Функції психологічної служби в університеті»

209 березня 2021 р. в онлайн-форматі відбувся семінар-тренінг «Функції психологічної служби в університеті», який було організовано керівником психологічної служби, практичним психологом М. П. Літвіновою.

У заході взяли участь здобувачі освіти відділення перепідготовки фахівців за магістерською програмою із психології соціально-гуманітарного факультету за спеціальністю «Практична психологія».

Під час семінару-тренінгу учасники отримали інформацію щодо функцій, завдань та змісту роботи психологічної служби закладу вищої освіти.

Учасники семінару були ознайомлені з рекомендаціями щодо управління емоційним станом, були дані поради відносно підвищення впевненості в собі.

Крім того, були проведені психологічні вправи з метою самовдосконалення.

© 2017 Університет Ушинського

Please publish modules in offcanvas position.

https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/