СПОРТИВНЕ СВЯТО «ОЛІМПІЙСЬКЕ СУЗІР`Я» В УНІВЕРСИТЕТІ УШИНСЬКОГО

6 листопада 2019 року в Південноукраїнському національному педагогічному університеті імені К. Д. Ушинського вперше було проведено спортивне свято «ОЛІМПІЙСЬКЕ СУЗІР’Я». 

В урочистостях узяли участь Олімпійські чемпіони, видатні спортсмени та тренери, представники Відділення НОК України в Одеській області, МОН України, Одеської обласної державної адміністрації, Одеської міської ради, викладачі, студенти, випускники та ветерани спорту. 

Присутні на святі студенти інституту фізичної культури, спорту та реабілітації університету мали унікальну можливість отримати цінні поради та настанови від Олімпійських чемпіонів та призерів: М. М. Мільчева, М. В. Авілова, Ю. В. Чебана, О. Р. Соколовської, С. В. Петренка, Я. І. Железняка, Н. А. Бурдейної, В. В. Авілової-Козир, а також від заслужених тренерів: В. Я. Кацмана, І. І. Виноградової, О. Є. Васютіна та ін.  

У межах урочистостей відбулося відзначення керівництвом Університету Ушинського, спортклубу та профкому кращих спортсменів року. 

Академічна спільнота університету, ветерани спорту побажали високих результатів студентам, які вибороли ліцензії для участі у XXXII Олімпійських іграх у Токіо: Маловічко Ірині (стендова стрільба), Тодоровій Анастасії (веслування), Ільїній Анні (кульова стрільба), Кравацькій Олені (фехтування).

Студентським клубом, студентами інституту фізичної культури, спорту та реабілітації, факультету музичної та хореографічної освіти для учасників свята спорту була підготовлена концертна програма.

© 2017 Університет Ушинського

Please publish modules in offcanvas position.

https://jdih.depok.go.id/mahjong-wins/ https://www.lippohomes.com/olympus-banyak-scatter/ https://jdih.depok.go.id/uploads/rahasia-mahjong/ https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/