Університет Ушинського широко відзначив Міжнародний день Інститутів Конфуція

27 вересня 2019 року у Міському саду м. Одеси Освітньо-культурний центр «Інститут Конфуція» вшосте відзначив «Міжнародний день Інститутів Конфуція», в якому взяли участь студенти й викладачі Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського, учителі та учні провідних закладів освіти, слухачі курсів китайської мови, представники китайської діаспори, засобів масової інформації, а також гості та мешканці Південної Пальміри. 

З вітальним словом до присутніх звернулися: Генеральний консул Китайської Народної Республіки в м. Одесі пан Сун Лицюнь, ректор Університету Ушинського, академік Олексій Чебикін, головний спеціаліст відділу інформаційно-інноваційних технологій Одеської міської ради Олена Киричук. Захід відбувся за організаційної підтримки департаментів міжнародного співробітництва та маркетингу, культури та туризму Одеської міської ради.

У межах культурного заходу було проведено святковий марафон-концерт, на якому з творчими номерами виступили слухачі лінгвокультурної підготовки університетського центру, а також студенти різних факультетів. Програма концерту передбачала участь учнівської та студентської молоді м. Одеси в різних музичних жанрових напрямах, зокрема у костюмованих етнічних та сучасних танцях, у виконанні китайських й українських популярних пісень, грі на музичних інструментах, а також у флеш-мобі. Ретроспективне шоу становлення китайського костюма справило незабутнє враження на глядачів. 

Гості та мешканці м. Одеси мали можливість узяти участь у майстер-класі з ієрогліфіки, насолодитися написанням свого імені китайською мовою, пізнати мудрість китайської філософії від «самого» Конфуція та сфотографуватися з ним на пам’ять. 

Після урочистої частини програми всі охочі відчули вишуканість китайського чаювання, ознайомилися з інформацією про культурно-освітню діяльність центру «Інституту Конфуція» Університету Ушинського на виставці навчальної літератури.


Директор «Інституту Конфуція» від українського боку О. В. Попова

Директор «Інституту Конфуція» від китайського боку пані Цун Ченцзюй

© 2017 Університет Ушинського

Please publish modules in offcanvas position.

https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/