Всеукраїнська конференція студентів і молодих науковців «Інформатика, інформаційні системи та технології»

24 квітня 2020 р. відбулась чергова традиційна Всеукраїнська конференція студентів і молодих науковців «Інформатика, інформаційні системи та технології», організатором якої є кафедра прикладної математики та інформатики. В цьому році конференція присвячена 100-річчю зі дня заснування фізико-математичного факультету Університету Ушинського.

Не зважаючи на умови карантину, технічна організація та підтримка роботи конференції, яку здійснював старший викладач кафедри Корабльова В.А., дозволила зібрати в онлайн конференції понад 40 учасників з понад 10 ЗВО України. Було заслухано 8 доповідей, які викликали зацікавлення та конструктивне обговорення. Слід відмітити, що в сучасних умовах роль інформаційних технологій, систем та проблеми їх вдосконалення зазнає безумовного зростання. Особливо це стосується проблем вдосконалення інформаційних технологій, що забезпечують різні форми електронного навчання, зокрема дистанційного.

Для висвітлення роботи конференцій, що очолюються кафедрою прикладної математики та інформатики Університету Ушинського розроблено сайт за адресою atl.pdpu.edu.ua . Отже, зараз, кожний охочий має змогу переглянути архів конференцій, галереї фотографій, збірки доповідей.

Запрошуємо всіх студентів Університету до участі в нашій щорічній конференції!!!

Переглянути матеріали конференції (Програма, Збірка праць)

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/