Захід в межах роботи з національно-патріотичного виховання

Найбільш сильним почуттям людської єдності є саме патріотизм, який у поєднанні з життєвою позицією реалізує високу мету та наміри збагатити надбання свого народу та держави. Кожен з нас є носієм патріотизму, як найвищої цінності народу, яка, завдяки формуванню національно-патріотичної самосвідомості, є провідною у духовному світі кожної особистості.

На факультеті дошкільної педагогіки та психології Державного закладу «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського» була проведена низка заходів в межах роботи з національно-патріотичного виховання студентської молоді факультету. 

У День вшанування учасників бойових дій на території інших держав було організовано заключний захід – екскурсію студентів та викладачів факультету дошкільної педагогіки та психології до музею Морської слави у стінах Одеського морехідного училища імені О. І. Маринеско, яка відбулась 17 лютого 2020 року. 

Студенти відвідали одне з найстаріших морських навчальних закладів України та  відкрили для себе багато нового про історію життя ветеранів-учасників бойових дій на території інших держав, змогли дізнатись важливі історичні факти та в деталях розглянути різноманітні макети підводних човнів, які було зроблено за зразками реальних суден, та вшанували квітами пам'ять видатного героя - Олександра Івановича Маринеско.

Пустая синяя полоска

https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/