ОНЛАЙН-СЕМІНАРИ ДЛЯ УЧИТЕЛІВ ПОЧАТКОВОЇ ШКОЛИ

22-23 червня 2020 року кафедрою педагогічних технологій початкової освіти Університету Ушинського було проведено онлайн-семінари для учителів початкових шкіл м. Одеси та Одеської області на платформі Zoom «Технології дистанційного навчання молодших школярів» та «Інноваційні методи та технології навчання у початковій школі». Співорганізатором заходу виступив Регіональний інформаційно-ресурсний центр професійного розвитку керівників та фахівців соціономічної сфери.

У онлайн-семінарах взяли участь майже 50 учителів початкових шкіл м. Одеси та Одеської області. На семінарах обговорили особливості організації освітньої діяльності молодших школярів за допомогою інтерактивної програми «Розумники» та інтерактивних модулей LearningApps.org; використання технологій формування критичного мислення молодших школярів в освітньому процесі; основні засади педагогіки партнерства та можливості застосування інтегрованого навчання в Новій українській школі.

В ході семінару відбулася дискусія, учасники задали низку питань доповідачам. У результаті проведеної роботи було запропоновано шляхи вирішення обговорених питань і перспективи подальших зустрічей.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/