Круглий стіл «П'ять років децентралізації: озирнутися для руху уперед»

26 травня 2020 року кафедра освітнього менеджменту та публічного управління Університету Ушинського долучилася до проведення в межах Фестивалю науки Круглого столу «П'ять років децентралізації: озирнутися для руху уперед», де було обговорено проблемні питання формування та сучасного стану реалізації політики децентралізації в Україні. Захід було проведено в онлайн режимі. Його організаторами виступили кафедра публічного управління та регіоналістики Одеського регіонального інституту державного управління НАДУ при Президентові України, Одеський інститут соціальних технологій і Громадська мережа публічного права та адміністрації UPLAN.

Відкрив роботу Круглого столу Микола Іжа, директор ОРІДУ НАДУ при Президентові України, професор, доктор політичних наук.

Базові положення та виклики реформи децентралізації охарактеризували Людмила Приходченко, завідувач кафедри публічного управління та регіоналістики ОРІДУ НАДУ при Президентові України, професор, доктор наук з державного управління; Сергій Саханєнко, професор, доктор наук з державного управління, професор кафедри публічного управління та регіоналістики ОРІДУ НАДУ при Президентові України, експерт мережі UPLAN; Ігор Коліушко, голова правління Центру політико-правових реформ; Валентина Полтавець, виконавча директорка Асоціації об'єднаних територіальних громад, кандидатки наук з державного управління; Сергій Шаршов, генеральний директор Директорату Міністерства розвитку громад і територій та інші.

Однією з ключових на Круглому столі стала також доповідь Олега Долженкова «Децентралізація в сфері освіти: як мріялося та як здійснилося», завідувача кафедри освітнього менеджменту та публічного управління Університету Ушинського, доктора політичних наук.

Підсумував результати дискусії Андрій Крупник, директор Одеського інституту соціальних технологій, доцент, к. політ. н., доцент кафедри публічного управління та регіоналістики ОРІДУ НАДУ, регіональний координатор мережі UPLAN.

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/